2777
2789

دیشب داشتیم چت میکردیم من ی چیزی گفتم بعد اون گفت ن تو نباید فلان کارو بکنی. گفتم چرا گفت اگه من عشقتم و ب حرف من اهمیت میدی اینکارو نکن. اصلا کار خاصی هم نبود ب اونم ربطی نداشت. من گفتم ب من نگو چیکار کنم(خیلی وقت نیس باهمیم میخواستم پرو نشه) بعد گفت اصن هرکار میخوای بکن ب من ربطی نداره. منم گفتم شب بخیر. بعد دیدم خیلی سرده گفتم چرا ناراحت شدی و اینا اونم گفت ن ناراحت نیستم بالاخره من خوابیدم😒

امروز دوباره سرد بود دیگه منم سرد جوابشو دادم.گفت شب پیام بده. حالا من میخوام ی مدت اصلا باهاش حرف نزنم کلا حس میکنم اخیرا خیلی باهم حرف زدیم یکم بهتره فاصله بگیریم.فکر خوبی هست بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب درست گفتی منتها یه ذره تند اینجور آدما که میگن چون منو دوست داری باید فلان کارو کنی ممکنه بعد ها ...

اره واقعا خب ب ط چ ک من با فلانی چیکار میکنم؟چ ربطی ب عشق ط داره ؟ 😒😒 خب مثلا چی باید میگفتم ک ناراحت نشه؟ اخه من معمولا رک حرفمو میزنم

نمیدونم بستگی به طرفت داره به عشقش اگ بری و بیاد دنبالت ینی عاشقته بعدش ک اومد بش بگو بیا حل کنیم مش ...

حتما میاد عزیزم. حالا هم فکر میکنم اگه باهم حرف بزنیم امشب سردی برطرف شه و مشکلی نباشه. اما میخوام برا اینکه دیگه اینجوری نکنه حرف نزنم باهاش. کلا هم دیدی بعضی وقتا زیاد ک با کسی هستی دل همو میزنن

اره واقعا خب ب ط چ ک من با فلانی چیکار میکنم؟چ ربطی ب عشق ط داره ؟ 😒😒 خب مثلا چی باید میگفتم ک نار ...

والا آره به تو مربوط نیست خصوصا به کسی که هنوز کاره ای نیست گفتن محترمانش سخته