2777
2789
عنوان

ممنون بابت احوالپرسیتون ولی هنوز نزاییدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 33 پست
ن خداروشکر تکوناش خوبه🥰

انشاالله که زودی زایمان کنی راحت.و نی نی سالم و صالح و خوشگلت بیاد بغلت

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
انشالله هر دوتون سالم و سلامت باشین 😊😊😊😊 نی نی جنسیتش چیه ؟  اسمشم میگی ؟ 😊😊 من خیلی ذ ...

مرسی عزیز دلم

دخمله🥰

نفس خانوم😇

ب دنیا اومد عکسش میزارم😊

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی و بچه خوشگلت رو بغل بگیری😍😍 واسه منم دعا کن این حس خوبو تجربه کنم

ممنون مهربون😍

چششششم حتما 🤩

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
مرسی عزیز دلم دخمله🥰 نفس خانوم😇 ب دنیا اومد عکسش میزارم😊

عزیزمممم خدا حفظش کنه منتظریم با نی نی بیای 😁😁😁

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ان شاالله خدا کمکت کنه خیلی زود و راحت بتونی زایمان کنی یکی از اقوام ما هم همیجور شد ده ماهه بچش دنی ...

ممنون گلم😍

اره زایمان دیررس شدیم🤭

ان شالله ب سلامتی فارغ شی میشه بیاین تاپیکم  https://www.ninisite.com/discussion/topic/61794 ...

ممنونم😍🤩😘

ان شالله ب سلامتی فارغ شی میشه بیاین تاپیکم  https://www.ninisite.com/discussion/topic/61794 ...

خوندم عزیزم

خدا کمکت کنه ۴۲ هفته که دیگه خیییلی ولی انشالله به زودی با خبرهای خوب بیای وباعکس نی نی ،دختره یاپسر

اره خسته شدم🥺🥴

دخمله🥰

به سلامتی ان شاالله فارغ بشی و نینی ات را بغل کنی

ممنون عزیزم😍😘

انشاالله که زودی زایمان کنی راحت.و نی نی سالم و صالح و خوشگلت بیاد بغلت

مرسی مهربون خانوم😍🥰

عزیزمممم خدا حفظش کنه منتظریم با نی نی بیای 😁😁😁

چش حتما مهربون😍😘

ای جان چه باحال.دخترت اصلا عجله نداره.به سلامتی بغلش کنی

اره عین خیالش نیس😄

ممنون گلم😍🥰