سلام بچه ها اجی من جوش سر سیا داشت همه رو دراورد و الان پر صورتش شده ککو مک و دارن پخش میشن بش گفتم کرم روشن کننده بگیر یا لایه بردار ولی قبول نمیکنه میگه شیمیایی پوستو نابود میکنه شما چ نظری داریو اگه کسی استفاده کرده از محصولات گیاهی و شیمیایی نتیجه گرفته کمکم کنع ممنون میشم
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه کوچیک داره و مشکل قلبم دارع برا کرونا هم ک خیلی میترسع قبل رفته پیش ی دکتری ک هم ماما بوده هم پزشک عمومی و دکتر پوست براش چن تا کرم نوشتن ولی ب نتیجه ای نرسید
بچه کوچیک داره و مشکل قلبم دارع برا کرونا هم ک خیلی میترسع قبل رفته پیش ی دکتری ک هم ماما بوده هم پز ...
آخه ماهم راهکار درستی نمیتونیم بدیم حتی اگه متخصص باشیم بدون دیدن و معاینه یا شناخت پوستش
حالا ویزیت حضوری سختشه که بره ویزیت آنلاین هم میتونه کمکش کنه متخصصای خیلی خوب و باتجربهای هم هستن معمولا
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!