2777
2789
عنوان

ککو مک و لکع

55 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها اجی من جوش سر سیا داشت همه رو دراورد و الان پر صورتش شده ککو مک و دارن پخش میشن بش گفتم کرم روشن کننده بگیر یا لایه بردار ولی قبول نمیکنه میگه شیمیایی پوستو نابود میکنه شما چ نظری داریو اگه کسی استفاده کرده از محصولات گیاهی و شیمیایی نتیجه گرفته کمکم کنع ممنون میشم

شنبه بره دکتر 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه بره دکتر 

بچه کوچیک داره و مشکل قلبم دارع برا کرونا هم ک خیلی میترسع قبل رفته پیش ی دکتری ک هم ماما بوده هم پزشک عمومی و دکتر پوست براش چن تا کرم نوشتن ولی ب نتیجه ای نرسید 

بچه کوچیک داره و مشکل قلبم دارع برا کرونا هم ک خیلی میترسع قبل رفته پیش ی دکتری ک هم ماما بوده هم پز ...

آخه ماهم راهکار درستی نمیتونیم بدیم حتی اگه متخصص باشیم بدون دیدن و معاینه یا شناخت پوستش 

حالا ویزیت حضوری سختشه که بره ویزیت آنلاین هم میتونه کمکش کنه متخصصای خیلی خوب و باتجربه‌ای هم هستن معمولا 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
آخه ماهم راهکار درستی نمیتونیم بدیم حتی اگه متخصص باشیم بدون دیدن و معاینه یا شناخت پوستش  حال ...

باورتون نمیشه ولی تو شهر ما دکتر پوست فقط یکی بود ک تخصص داشت ک اونم بعد چن وقت گفتن رفته تهران باش مرسی بابات راهنماییاتون