2777
2789

زینک اکساید کودک بگیر

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

من پماد اد زدم خوب شد البته بخاطر خشکی پوست بود نه الرژی ب شیرگاو

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=183403932]عکسشو گذاشتم  شما چیکار کردید؟[/Q چند بار بردم دکتر ویتامین ا د با هیدروکورتیزون داد گفت قاطی کن بزن اما الان جای این قرمزیا لک سفید شده و مونده نمیره نمیدونم چکارش کنم 

سلام بچه ی منم اینطوری بود رو لپش یه‌دایره دون دون قرمز شده بعد خشک میشه اما الان خشکیا رفته جاش سفی ...

وای ببرش دکتر وقتی دون دون قرمز بود چیزی نزدی؟

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم
خوبه شما امحان کردید؟

نه من بچه ندارم ولی شنیدم  انشالله که خوب شه سریع

ای جونم خوشبخت شی الهی 

عزیزم میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی 

انشالله به حق اقام ابولفضل و مادرم حضرت فاطمه حاجت روا شین  تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود  عقد کنیم  هر کی دعا کرد لایک کنه براش دعا کنم🥺 اگرم میخواین چیزی غیر این بگین نیاین لطفا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین