2777
2789

ما هرسال سیزده به در خونه ایم.

هیچی جز شلوغی و ترافیک و اعصاب خردی نداره این روز

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خستگیش می ارزه به سلامتیت مادرشوهرم کرونا داره دیروز رفته بستری بشه همه جا شلوغ و پر بوده چقدر الاف ...

وای خدای من😲

کدوم شهرین؟

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
پاركها تعطيله؟ چجوري تعطيل ميكنند پاركها كه در ورودي ندارن همش بازن كل دور تا دور پاركها همه بازن&n ...

پارکای بزرگ و خوب که ورودی دارن مثل چیتگر لویزان و ... 

😍😍 عالیه خوش بگذره 

جاتون خالی گلم😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اگر قصد بیرون رفتن داری 12 ام برو چون 13 فروردین به نظرم هم شلوغه و هم به نظرم محدودیت ها رو بیشتر می کنن

سقط جنین گناهی که اگر دست به طلا بزنی خاکستر میشه ==>>  https://www.aparat.com/v/DPH9h

لویزان یا شیان. ولی لویزان خصوصا اطراف اتوبان خیلی کثیفه ما هیچوقت اطراف اتوبان نمیریم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
کجا تعطیله؟ همه جا بازه، جنگل سرخه حصار جای پارک نبود دیروز، پارک ها هم همینطور 

فردا هم بازه ؟ ۱۲ و ۱۳ ام تعطیل کردن . پارکایی که ورودی داره . سرخه حصار هم احتمالا فردا بستست