2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 11390 بازدید | 206 پست

اگه كسي خاستگار سنتي داره به هزار عامل بستگي داره و لزوما به طرز فكر خود شخص تنهايي ربطي نداره

خانوم عزيز انقدر از موضع غرور حرف نزن كه هركي خاستگار نداره صد در صد خودش مقصره!

خاستگار سنتي در درجه اول شما رو نميشناسه و خانوادتو ميشناسه پس لزوما به خوبيه خودت برنميگرده

خلاصه هنوز كه نه به باره نه به داره اول زندگي حواست برشه خواسته و ناخواسته غرور الكي نگيردت!

اينم بگم من ده شخصه خواستگار خيلي زياد داشتم تو محيط خانوادگي محيط كار محيط تحصيل و خلاصه تو هر جمعي كه بودم خاستگار پيدا ميشد و دليلشم به خيلي چيزا بر ميگشت 

يكيشم لطف خدا ست بنابراين اينيكه ميگم بخاطر خودم و عدم خاستگار نداشتنم نميگم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب خب يعني اگه ب ازدواج منجر نميشد فاميلاتون اينو برات نامزدي حساب ميكردن ك بهم خورده؟ يا خاستگا ...

چه اهميتي داشت؟؟

اولا من با خاله هام خيلي اوكيم اگه كسي اينجور نيست بهتره نهايتا با خانواده خودش رفت و امد كنه

من قبل از ايشونم با يكي در حد نامزدي رفته بوديم جلو حتي تو مراسم ختم يكي از بستگانم خانوادش اومدن و همين خاله هام و مامانبزرگم ديده بودنشون ولي هيچوقت نگفتن چرا اون نشد يا چي شد كه بهم خورد

اينم نميشد بازم از اين حرفا نميزدن

درضمن يكي از خاله هام پسرش خاستگارمم بود ولي با اين حال اصلا برخورد بدي نكردن

چه اهميتي داشت؟؟ اولا من با خاله هام خيلي اوكيم اگه كسي اينجور نيست بهتره نهايتا با خانواده خودش رف ...

خب فاميل ما ك اصلا اين مدلي نيستن

تا لحظه اخر نميشه چيزي گفت

و اين خيلي بد. هست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خب فاميل ما ك اصلا اين مدلي نيستن تا لحظه اخر نميشه چيزي گفت و اين خيلي بد. هست

خب مجبور نيستي با خانواده درجه دوت معاشرت كني ولي ميتوني با خانواده خودت معاشرتش بدي

در ضمن خانواده منم به اين چيزا عادت نداشتن خودم عادتشون دادم🤣

منم تو خونواده اونا بودم يادمه عيد قربان باغشون گوسفند كشته بودن همشون بودن منم دعوت كردن

اينجوري بگم تو بله برونمون من همشون ميشناختم اونم همينطور

اگه كسي خاستگار سنتي داره به هزار عامل بستگي داره و لزوما به طرز فكر خود شخص تنهايي ربطي نداره خانو ...

عزیزم طرز تفکرت برای من محترمه ولی من انققققدر مطالعه داشتم که بهت بگم تنها چیزی که نمیشه تغییرش داد فقط خانواده و اسم و فامیلته بقیه چیزها محاله ممکنه بخوای و تغییر نکنه. فقط کافیه تو بخوای تا خدا بهت بده

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
خب مجبور نيستي با خانواده درجه دوت معاشرت كني ولي ميتوني با خانواده خودت معاشرتش بدي در ضمن خانواده ...

يعني قبل خاستگاري بيان رفتي با خانوداش اشنا شدي؟

يا بعد از خاستگاري؟

خب مجبور نيستي با خانواده درجه دوت معاشرت كني ولي ميتوني با خانواده خودت معاشرتش بدي در ضمن خانواده ...

اخه من زنداداشمم فاميل هست بد شانسي

عزیزم طرز تفکرت برای من محترمه ولی من انققققدر مطالعه داشتم که بهت بگم تنها چیزی که نمیشه تغییرش داد ...

استارتر منم تا حدي با حرفاش موافق هستم

بنظرم خودت هم چهره خوبي داري و ي خانواده مناسب مورد پسند خانواده خاستگاراي ايراني

اگه اينطور نبود سخت مي اومدن خاستگاري ولي شما ظاهرا چند مورد داشتي اينجا گفتي

عزیزم طرز تفکرت برای من محترمه ولی من انققققدر مطالعه داشتم که بهت بگم تنها چیزی که نمیشه تغییرش داد ...

چه ربطي به خاستگار داشتن و نداشتن داره؟

عزيزم من از شما خيلي بزرگترم اين دوران شما رو هم خيلي وقت پيش گذروندم فقط بهت ميگم به خودت زيادي مغرور نشو

بذار برات يه چيزي بگم

من از وقتي دوم دبيرستان بودم ظاهرم حتي براي همكلاسي هاي دخترم جلب توجه ميكرد خيلي ها بهم توجه داستن از نظر خودم خيلي معموليم ولي همه بعنوان يه دختر لوند و جذاب منو ميديدن

يجورايي ناخوداگاه به خودم غره شدم

يه روز صبح پاشدم برم مدرسه رفتم دستشويي صورتمو بشورم ديدم چشمام ورم كرده و ريز شده (كهير زده بودم) و چون قبلا تجربش نكرده بودم خيلي ترسيدم

(خيلي ها جذابيت صورتمو تو چشماي درستم ميديدن  و من ميديدم كه چشام ريز شده) اون لحظه انقدر ترسيدم كه نكنه تا اخر عمر اين شكلي بمونم

خلاصه به هر چيزي غرور داشته باشي يجوري فردا روزي ممكنه ازت بگيرنش

يعني قبل خاستگاري بيان رفتي با خانوداش اشنا شدي؟ يا بعد از خاستگاري؟

ببين يبار اومده بودن خونمون ولي اسمش خاستگاري نبود آسنايي خانواده ها بود

خاستگاري اصلي يك هفته قبل از بله برون بود

ما تازه بله برون كه نامزد شديم بازم عقد نكرديم و هر لحظه ممكن بود اين وصلت بهم بخوره

خب اين دوران براي اسنايي هست 

ما عقد و عروسيمون تو يك سب بود

چه ربطي به خاستگار داشتن و نداشتن داره؟ عزيزم من از شما خيلي بزرگترم اين دوران شما رو هم خيلي وقت پ ...

عزیزم من اصصصصصلا مغرور نیستم و نشدم. نمیدونم از کجای حرفام بوی غرور میاد که این فکرو کردین‌. من میگم آدم نباید بگه چون من قیافه‌م معمولیه پس کسی از من خوشش نمیاد چون خانوادم وضع مالی خوبی ندارن پس کسی نمیاد خواستگاری من. خییییلی چیزای دیگه هست که جذابه. حالا تاپیک من در مورد ازدواجه مثال اینجوری میزنم. چه آدمایی رو دیدم با ظاهر خیییییلی پایین چه ازدواجایی کردن. بابا حرف من نیست که خدا میگه تو بخواه من بهت بدم دیگه چون و چرا نیاورده که. فقط میگه بخواه بنده من. اگرم کسی به اون چیزی که میخواد نمیرسه باز هم میگم به طرز فکرش بستگی داره.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
استارتر منم تا حدي با حرفاش موافق هستم بنظرم خودت هم چهره خوبي داري و ي خانواده مناسب مورد پسند خان ...

تو رو خدا ازدواجو به قیافه خوب و پول ربط ندید. دخترا همین فکرها رو کردن که به کمتر از خودشون قانع میشن. مدام میگن فلانی که نمیاد منو بگیره من اینطوریم من اونطوریم.

(لحن صحبتم کاملا یواش و ملایمه هااا دعواگونه نیست😁🥰)

عزیزم من اصصصصصلا مغرور نیستم و نشدم. نمیدونم از کجای حرفام بوی غرور میاد که این فکرو کردین‌. من میگ ...

از اين حرفت غرورت پيدا بود كه گفتي اگه كسي خاستگار نداره سد در صد بخودش مربوطه

من اطرافم دختراي خيلي خوبي ميشناسم كه هم خانواده خوبي دارن و ظاهر معمولي (نه خوشگل نه زشت) هم تحصيلات و شغل خوب ولي واقعا خاستگار ندارن

من بانك كار ميكنم همكارم ٣٩ سالشه له له ميزنه براي ازدواج با وجوديكه ظاهرش خوبه اجتماعيه شاغل بانكه خونه و ماشين داره خيري از خاستگار نبوده و نيست

لطف خدا شاملت شده فقط شكر گزارش باش و براي بقيه هم بخواه