2777
2789
عنوان

این حقوق خوبه واسه یه مرد

359 بازدید | 28 پست

شوهرم قبلا داروخانه کار میکرد با صاحب کارش بحثش شد اومد بیرون حقوقش بد نبود ..خلاصه الان کشاورزی های پدرشو میکنه هر روز دخالتای اونا تو زندگیمه اذیت میشم با دوتا بچه دیروز رفتیم یه داروخانه دیگ میگه حقوقش ۱۸۰۰ دو شیفت اگه بیاد بهش میدیم خلاصه شهر دوره و یه ساعت فاصله هست ب نظرتون می ارزه یا همون کشاورزی کنه 

لطفا یه شغل معرفی کنید 

خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخاطر دخالت آ بله می ازره

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

1800 خیلی کمه اونم برای دو شیف کار کردن حتی تو شهرستان... 

یعنی خرج خورد و خوراک میشه حتی خرج کرایه راه هم نمیشه اما دخالت ک قط میشه ارامش میگیرین... شوهرت هیچ کاری بلد نیس؟ اخه داروخانه کار زنونه هست

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

همون کشاورزی

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

عزیزم بعضیا شرف ندارن و از طرف بیگاری میکشن . آخه انصاف ندارن طرف خانواده داره دو شیفت ۱۸۰۰؟؟؟ آشغالا 

فعلا همون سرکار خودش باشه بعد یه کار خوب پیدا کرد دیگه نره کشاورزی عزیزم یکم صبور باش خدا بزرگه 🙏 کار دیگه هم که یا باید تخصص داشته باشه یا پارتی . کجا هستین؟