2777
2789
عنوان

پول😐

170 بازدید | 20 پست

بچها من امسال و سال دیگ باید پول زیادی جم کنم بالای 300 ملیون واقعا احتیاج دارم فقطم همین دوسالو وقت دارم 

شغل اصلیم دندونسازیع ک الان دارم یادش میگیرم ک حرفه ای شروع کنمش و فک نکنم حقوقش بیشتر از 3 4 تومن در ماه باشه 

توروخدا ایده بدین ببینم چ کارایی میشه کرد 

برنامه خودم 

اینه ک صبح تا 3 اینا ک تو لابراتوارم 

بعدظهرو برم توی سالنی جایی کار ناخن بکنم چون ناخونکارم ک اینم تا ساعتای 8 بیشتر طول نمیکشه لطفا ایدا بدیننن ببینم چ کاری میشه کرد بیشتر ازین 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
میشه
6
60%
نمیشه
4
40%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستا ویدیو بگیر از خودت بعدشم تبلیغ بگیر از هر تبلیغ ۱ تومن ب بالا 

متاسفانه خانوادم جوری نیستن ک حتی بخام عکسامو بزارم 

انقد تو این سه چارسال اخیر بهم پیشنهاد مدل شده ولی هربار هم با کلی دعوا و بحث ردشون کردم

میتونم ب نظرت با همینا جورشو بکشم؟؟ خودم تنهاعم ولی بازم میترسم نتونم چون هیچ کمکی ندارم 

اول یکی بگیر بزار بانک با سودش قسطشو بده که خیالت جمع باشه که اگر واسه در امد مشکلی پیش اومد میتونه از پس وامت بر بیای 

یکم سختی میکشی ولی خب بعدش اوکی میشه

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

بعد من ارزوم ماهی ۳.۴ تومن مث تو بگیرم😔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اول یکی بگیر بزار بانک با سودش قسطشو بده که خیالت جمع باشه که اگر واسه در امد مشکلی پیش اومد میتونه ...

سختیه مهم نیس واقعا ب جون میخرمش 

مرصی گلم ک وقت گذاشتی♡

سختیه مهم نیس واقعا ب جون میخرمش  مرصی گلم ک وقت گذاشتی♡

فدات عزیزم 

واسه وام هم فکر کنم باید زود به فکر بیوفتی وه گردش حساب و این‌چیزا بره بالا 

کل حقوقت رو هم واسه قسط در نظر نگیر خدایی نکرده یه وقتی یه خرج ناخواسته ای پیش میاد و توش میمونی 

انشاالله که بهترین ها واست اتفاق بیوفته

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
بعد من ارزوم ماهی ۳.۴ تومن مث تو بگیرم😔

ما واقعا نسل سوخته ایم من بجای اینک تو 18 19 سالگیم دنبال قر و فر و دانشگاه و درس باشم مجبورم جون بکنم تا بعدا چن سال دیگ گرسنه نمونم 

لعنت ب این تبعیض و نا عدالتی

غصه نخور عزیزم 

ما واقعا نسل سوخته ایم من بجای اینک تو 18 19 سالگیم دنبال قر و فر و دانشگاه و درس باشم مجبورم جون بک ...

گفتی ۱۸.۱۹ سالته دیگ دقم گرفت من ۲۳ سالمه هیچ کارو هنری هم ندارم هیچیییی حتی گاهی ارزوی خریدن ی چیزای مسخرم دارم 

اویل عوضا مالی پدرم خوب بود نمیزاشت چیزی یاد بگریم فقد میگف درس اما متاسفانه الان نمیرسه.و ایندو گذشته م بخاطر درس تباه تباه شدن.من الان دنبال کار یک ملیونی م با خر حمالی باز گیر نمیاد خوش حال باش از شغلت گلم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
گفتی ۱۸.۱۹ سالته دیگ دقم گرفت من ۲۳ سالمه هیچ کارو هنری هم ندارم هیچیییی حتی گاهی ارزوی خریدن ی چیزا ...

منم تو ی خانواده ایم ک همه درس خونده 

ماعم مثل شما اوایل همچی اوکی بود و بابا یهو ورشکست کرد 

حالا همه اونا بیکارن حتی داداشم 

با اینک همه مدرکاشون بالای فوق لیسانسه 

ولی من یکی از الان مجبورم از همچیم بگذرم و برم دنبال راه بردن دو تا زندگی 

دو سال دیگ ک نامزدم از سربازی بیاد ازدواج میکنیم باباعم سنش بالاعه و سرکار دیگ نمیتونه برع 

نامزدم سپاهیع 

دوتامونم کوچیکیم و خانواده ها ی وضع مجبوریم از صفر شروع کنیم و همزمان چنتا خانواده رو بکشیم بالا 

ولی واقعا با عشق کار میکنم چون خوشحالم ک شاید بتونم ی بخش کوچیکی از زحمتای مامان بابامو جبران کنم