2777
2789
عنوان

نظر سنجی بچه ها بیاید 📢📢📢

154 بازدید | 14 پست

بچه ها نظر سنجی اینکه اگه نامزدتون به مادرتون و شما بگه عشقای من و بگه کاش الان بودم بینتون میخوابیدم و بعد بگه منظوری نداشتم سریع عذرخواهی کنه و بعدم مادرتون هم عمش باشه هم خالش یجورایی 

تاپیک قبلمه 

میشه هرکس هرگزینه ای رو زده دلیلشو بگه ؟ 

و فرضو بر این بذارید نامزدتون در این زمینه ها خیلی عاطفی باشه و در کل خانوادگی زیاد اهل قربون صدقه رفتنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم دخترعموی مامان باباشه . خودشم پسرعمومه . پدر مادرامون چهارتا دخترعمو پسرعموان

میدونی من فکر میکنم تو به قرصای اعصاب نیاز داری. وگرنه آدم سالم نمیتونه اینقدر شکاک باشه. متاسفم واقعا. تمام تاپیک هاتو خوندم. باید تحت درمان باشی

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
میدونی من فکر میکنم تو به قرصای اعصاب نیاز داری. وگرنه آدم سالم نمیتونه اینقدر شکاک باشه. متاسفم واق ...

مطمئمی همشو خوندی ؟ قضیه اینکه نامزدم منو هاید کرد تو تفریح کوه با دوستاش ؟ یا اینکه با دختری چتشو استوری کرده بود ؟

مطمئمی همشو خوندی ؟ قضیه اینکه نامزدم منو هاید کرد تو تفریح کوه با دوستاش ؟ یا اینکه با دختری چتشو ا ...

اون وقتی میبنه تو اینقدر شکاکی ممکنه هر خطایی ازش سر بزنه. حقم داره. تو فقط دنبال اینی که مچ نامزدتو بگیری.

اگر میبینی اختلاف دارید نامزدیتو به هم بزن.

ناراحت نشیا اعتماد بنفس هم نداری

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
اون وقتی میبنه تو اینقدر شکاکی ممکنه هر خطایی ازش سر بزنه. حقم داره. تو فقط دنبال اینی که مچ نامزدتو ...

من اصلا شکاک نبودم . اون اوایل منو هاید کرد . از زنای دیگه تعریف کرد . یه چتو استوری کرد . یه دروغ بهم گفت . گوشیو خواستم میگفت حریم شخصیه و ...‌ من شاید باید تحت درمان باشم ولی شما با درمانم خوب نمیشی چون هیچ قرصی روت اثر نداره حتی شوک الکتریکی ام رو اون مغزت اثر نمیکنه کسی که قضاوت میکنه ندونسته مریض لاعلاجه . امیدوارم سرت بیاد همین 

سلاگ عزیزم اره من بو ناراحت میشدم.ولی تاپیکاش قبلیتوخوندپ ودیدم شماهم زیادی به پسرل شک داری.مثلایه جاقلب سبزبرات فرستاده بودشک کرده بودی بهش اخه.خب قلبه دیگه منم براعشیم گاهی بنفس ابی...میرفتسم منظوری نداریم که

کلااین که فکرمیکنم ایشون ادم بدی نیتسن وشمارودوست دارن ولی انقدرکه شماباشک کردنت بهش ...اونم دیگه دوره یه سری شیشه خورده پیدامیکنه.سعی کن رفتارتوعوض کنی وانقدردنبال سرنخ نگردی.راحت باس.منم یکم شکاکم هس بهش شک میکنم ولی الان یه مدته اصلا کمترشک میکنم حس میکنم اونم خیلی بهترشده شماهم بیخیال باش.

خانماخواهشا اگر کسی یا خودتون از گلوتاتیون استفادا کردیدبیایدتاپیکم بهم بگید خواهش میکنم😭اگرهرراه وروشیم واسه سقیدی بدن وصورت بلدیدبگید😭مردم ازفکربهش   بی توو اسمت عزیزم‌❤  اینجاخیلی سوت و کوره ❤ولی خب عیبی نداره❤ دل من خیلی صبوره ❤ صبوره...!❤❤
سلاگ عزیزم اره من بو ناراحت میشدم.ولی تاپیکاش قبلیتوخوندپ ودیدم شماهم زیادی به پسرل شک داری.مثلایه ج ...

عزیزم اولش از یه دروغ و هاید کردن شروع شد اوج خوب بودن نو رابطه هیچ مشکل و شکی نبود هیچی واقعا .‌‌.. رفتاراش خیلی اذیت کنندس از دخترای دیگه تعریف کرد و ... 

من اصلا شکاک نبودم . اون اوایل منو هاید کرد . از زنای دیگه تعریف کرد . یه چتو استوری کرد . یه دروغ ب ...

منم اعتمادبه نفس ندارم متاسفانه همش بکرمیکنم عشقم دنبال بقیست خیلی بده😥😭دوست دارم باهاش نبام دیگه جداشم ازش راحت شم.ولی تجربه بهم ثابت کرده که اگربهشون شک نکنیم وکلابهشون‌گیرندیم وذهنمونودرگیراین چیزانکنیم مرداکمتر دنبال این کارا وخیانت...میرن

خانماخواهشا اگر کسی یا خودتون از گلوتاتیون استفادا کردیدبیایدتاپیکم بهم بگید خواهش میکنم😭اگرهرراه وروشیم واسه سقیدی بدن وصورت بلدیدبگید😭مردم ازفکربهش   بی توو اسمت عزیزم‌❤  اینجاخیلی سوت و کوره ❤ولی خب عیبی نداره❤ دل من خیلی صبوره ❤ صبوره...!❤❤
عزیزم اولش از یه دروغ و هاید کردن شروع شد اوج خوب بودن نو رابطه هیچ مشکل و شکی نبود هیچی واقعا .‌‌.. ...

اره برای منم بهم‌گفت مادرت ازخودت بهتره وکلا فکرمیکردم ازمادرم خوشش میاد منم بهش گفتم خوشم‌نمیادواونم دیگه دهنشدبست ودیگه چندماهه که چیزی نگفته.باهاش صحبت کن وبگو رفتارشودرست کنه و انقدراذیتت نکنه.کارای شک برانگیز نکنه تا توجهت جلب شه

اره برای منم بهم‌گفت مادرت ازخودت بهتره وکلا فکرمیکردم ازمادرم خوشش میاد منم بهش گفتم خوشم‌نمیادواون ...

این اصلا نگفت مادرت بهتره و ... همون دوتا بود که جوابشو دادم دیگه هم تکرار نکرد الان شکاک شدم چون یه مورد نبود چندین بار بوده و ... منم شکاک شدم و تا مطمئنم نشم دست برنمیدارم