2777
2789
عنوان

حس گناه .. پیش اومده براتون ؟

298 بازدید | 40 پست

بچه ها من خیلی رو حجاب حساس و مقید بودم

مانتویی بودم ولی روسری کاملا جلو ..

شلوار جین راسته 

جوراب بلند 

بعد ازدواج همسرم ازم شیک پوشی میخاد

میگه یذره جلو موهات بیرون باشه مثلا

یا میگه شلوار جین و کتونی با جوراب ساق بلند قشنگ نمیشه 

چیزای بیغیرتی نمیخادا 

در همین حدا 

ولی همینم منو دچار عذاب وجدان کرده

چه کنم ؟

به حرفش بی اعتنایی کنم ؟

واقعا در این حد گناهه ؟ نیست ؟

نمیدونم گیج شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اون بنده خدا میخاد امروزی تر باشی.. اگرم گناهی باشه بحساب اون مینویسن نه شما... 

ولی خوب شمارو از اول همونطوری دید پسندید چرا میخاد تغییرت بده. سادگی و شیک پوشی قشنگه.. بی حجابی نه

وقتی حرف همسر با اطاعت خدا نمیخونه اطاعت نکنید

منتها نباید احساس کنه دارید لجبازی میکنید

وبی اعتنا هستیدـ

بعد این که اراسته باشید با رعایت اصول حجاب

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
قبل ازدواج باید طی میکردی باهاش

قبل ازدواج میگفت شیک پوشی دوست دارم

ولی مصداقشو نگفته بود

من فک میکردم منافاتی با حجابم نداره

الانم نه که بی حجاب اونجوری ازم بخواد

یذره از حجاب خودم ازادتره نظرش 

در حد همینا که گفتم 

من تیپ میزنم اسپرت مجلسی گاهی یه ارایش کلایمم دارم درحدی که صورتم بی روح نباشه مثلا ضدافتابو ریمل (البته برانماز سخته باید ریمل پاک شع) شالمم حجابی میبندم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
وقتی حرف همسر با اطاعت خدا نمیخونه اطاعت نکنید منتها نباید احساس کنه دارید لجبازی میکنید وبی اعتنا ...

میدونی 

گاهی فک میکنم شاید حجاب مو ، اونقد مهم نباشه 

با توجه به جامعه ای که الان داریم

یعنی تو چش نیست دیگه 

عادیه

بقیه چیزام هم که پوشیدست 

میترسم از چشمش بیفتم 😔

سلام ببین گناه بودنش ک گناه هست... ولی ی چیزم هستا اگه واقعا برات ارزشه ب هیچ وجه پایین نیا
ما بین اشنا های خودمون زیاد داشتیم ک طرف اولش گفته هرچی اون بگه و برا نمیدونم ارامش زندگی و این حرفا و بعدش درخواست های شوهره خیییلیییییی غیر منطقی شده ... ب نظرم از همین اول مستقیم بگو نه 

در مورد حجابم اینطوری ک من برداشت کردم اگه الان بیان این حرفا رو بزنن و شما قبول کنی فردا توقع ارایش و اینام شاید ازت داشته باشن تا شیک تر شی.. اگه خواستی حتما با ی مشاور صحبت کن گلی🌸

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
سلام ببین گناه بودنش ک گناه هست... ولی ی چیزم هستا اگه واقعا برات ارزشه ب هیچ وجه پایین نیا ما بین ...

نه چندبار بحث کردیم در این مورد

گفت من خودم دوس ندارم بی حجابی و بی غیرتی

خانواده خودشم چادرین

خودشم شاید از نظر نماز و اینا کاهلی کنه ولی ادم معتقدیه قلباً

یذره امروزی تره از من 

نه اون بنده خدا میخاد امروزی تر باشی.. اگرم گناهی باشه بحساب اون مینویسن نه شما...  ولی خوب شم ...

اره منم همش میپرسم از خودم همینو

منو که دیده بود

شاید به نظرش زیاد چیز سختی نیست که حالا یذره جلو مو پیدا باشه

ولی برا من همونم سخته