2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم پیر میشم به خدا کمرم راس نمیشه این قدر بغلش کردم یعنی چه قدرخفیف میشه؟؟؟

میدونم چی میگی عزیزم.ولی صبوری کن تا دوره اش بگذره.خفیف میشه دیگه چجوری بگم چقدر😁

دختر من تا ۶ ماهگی داشت یه جوری بود ک اونم میخوابید من انقد عادت داشتم تکونش بدن تو خواب تکون میخوردم شوهرم بیدارم میکرد میگفت بچه خواب چرا خودتو تکون میدی

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
آره تا ۶ ماه وای خدا صبر بده 

حتما رژیم بگیر.سبزیجات  حبوبات .ببین چی بهش نمیسازه.این روزا هم میگذره.مال منم تا ۶ ماه روی دستام بود‌.الان دوسالشه باهام دعوا میکنه و از دیوار راست بالا میره

نگران نباش گلم .نهایتا تا ماه 4 هست.

دشوییش چطوره؟زور میزنه و اذیته؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝