pesaramamiram مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 153 عنوان شش روزه کرنا گرفتم بچه کوچیک دارم خانوما توروخدا بیاین 166 بازدید | 13 پست سلام امروز شش روزه از شروع علایمم میگذره سه روزه تست دادم مثبت شده دوروز اول اب ریزش بینی داشتم با چندتا سرفه خلط دار دیگه علایمم از بین رفت نه تب کردم نه سردرد نه بدن درد ممکنه دباره علایمم شدید بشه تورو خدا اونایی که تجربه دارن بیان بگن 1400/01/11 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
footi عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 2607 انشالله ک خوب بشی اولش خاستم بیام تاپیک توهم زدم گفتم نرم تاپیکش کرونا نگییرم😐😐😐اسکول
ااااااsevda عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 12698 نه ولی خوراکی هایی که برای بدن مفیده بخصوص مایعات وویتامین هاروادامه بده تا دوهفته اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
minagolii74 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 1479 تاپیکم درباره کرونا رو بخون نگران فردا نباش،خدا قبل از تو اونجاست🤍
مامان_بارانا15 عضویت: 1392/05/25 تعداد پست: 7387 دوستم مثل شما بود, گفت فقط سه روز سرفه داشت دیگه هیچی. این نیز بگذرد.
مرسن عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 824 نترس بابا دوستم گرفت دقیقا با شرایط شماقرصهای ویتامین بیشتر میخورد مخصوصا ویتامین ثاستراحت کن بدور از استرس روحیتو حفط کننگران بچه نباش ازت نمیگیره
13741365 عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 604 عزیزمنگران نباش من گرفتمخوبم شدم ببین ممکنه یکی دو روز خوب باشی بعد یه ساعت مثلا یکم حالت تغییر کنه ولی نگران نباش خوب میشی
مظلوم70 عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1627 علائم کرونا همون هفته اوله بعدش دیگه روبه بهبودی میری ویتامین بخور گرمی جات و بخور بابونه دمنوش زنجبیل سیر وپیاز هم مرتب با غذاهات بخور سیاهدونه و عسل بخور اگه حس بویایی هم نداری به مرور خوب میشه
pesaramamiram مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 153 نه ولی خوراکی هایی که برای بدن مفیده بخصوص مایعات وویتامین هاروادامه بده تا دوهفته یعنی علایمم شدید نمیشه ؟؟؟کلی استرس دارم یسره تو خونه ماسک دارم
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10809 خواهر من دوروز پیش واکسن کرونا زد امروز حالش بد شد گفتن کرونا داری راستشو بهم نمیگن از غروب که شنیدم داغونم نمیدونم عوارض واکسنه یا قبلش گرفته خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ااااااsevda عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 12698 یعنی علایمم شدید نمیشه ؟؟؟کلی استرس دارم یسره تو خونه ماسک دارم نه اگ بااسترس دستی دستی برش گردوندی علائمو باباچ استرسی من هفته اخر ابریزش وبدن دردگرفتم فک کردم سرماخوردم فرداش بویایی مو ازدست دادم الان خوب خوبم فقط بویایی ندارم😁شما علائم رو گذروندی گلم فقط داری خودتو خانوادت رو بااسترس نگران میکنی خیالت راحت اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
pesaramamiram مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 153 نه اگ بااسترس دستی دستی برش گردوندی علائمو باباچ استرسی من هفته اخر ابریزش وبدن دردگرفتم فک کردم سرم ... مرسی گلم ..ایشا الله هیچ وقت مریض نشی
pesaramamiram مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 153 علائم کرونا همون هفته اوله بعدش دیگه روبه بهبودی میری ویتامین بخور گرمی جات و بخور بابونه دمنوش زنجب ... مرسی عزیزم اره میخورم یسره مایعات میخورم
ااااااsevda عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 12698 مرسی گلم ..ایشا الله هیچ وقت مریض نشی ممنون انشالله که هیچکسی مریض نشه همه درکنارهم سالم خوشحال باشن این استرس کرونای لعنتی هم دست ازسرمون برداره☺️ اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀