2777
2789

سلام امروز شش روزه از شروع علایمم میگذره سه روزه تست دادم مثبت شده دوروز اول اب ریزش بینی  داشتم با چندتا سرفه خلط دار دیگه علایمم از بین رفت نه تب کردم نه سردرد نه بدن درد ممکنه دباره علایمم شدید بشه تورو خدا اونایی که تجربه دارن بیان بگن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم کرونا همون هفته اوله بعدش دیگه روبه بهبودی میری ویتامین بخور گرمی جات و بخور بابونه دمنوش زنجبیل سیر وپیاز هم مرتب با غذاهات بخور سیاهدونه و عسل بخور اگه حس بویایی هم نداری به مرور خوب میشه 

خواهر من دوروز پیش واکسن کرونا زد امروز حالش بد شد گفتن کرونا داری راستشو بهم نمیگن از غروب که شنیدم داغونم نمیدونم عوارض واکسنه یا قبلش گرفته

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
یعنی علایمم شدید نمیشه ؟؟؟کلی استرس دارم یسره تو خونه ماسک دارم 

نه اگ بااسترس دستی دستی برش گردوندی علائمو باباچ استرسی من هفته اخر ابریزش وبدن دردگرفتم فک کردم سرماخوردم فرداش بویایی مو ازدست دادم الان خوب خوبم فقط بویایی ندارم😁شما علائم رو گذروندی گلم فقط داری خودتو خانوادت رو بااسترس نگران میکنی خیالت راحت

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
مرسی گلم ..ایشا الله هیچ وقت مریض نشی

ممنون انشالله که هیچکسی مریض نشه همه درکنارهم سالم خوشحال باشن این استرس کرونای لعنتی هم دست ازسرمون برداره⁦☺️⁩

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀