2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم مگه نمیگن مرگ حقه

1318 بازدید | 31 پست

من پنج ساله ازدواج کردم هزارتا تنش درست کردن خانواده شوهرم بازم تنش درست کردن امسال تا پای طلاق رفتم دیگه شوهرم گفت بیا از صفر شروع کنیم من حتی ب شوهرم دیگه نمیگم باهام بیا خونه بابام ک نخام برم طرف اونا ک تنش درست کنند باز یه ماه پیش برادر شوهرم اومد باز تنش یه هفته ای.‌..باز میخاستن بیان من گفتم من میرم اینجا نباشم اونا بیان توان دعواا ندارم تازه همه چیز خوب شده بود شوهرم باهام قهره شبا دیر میاد ب لجم نمی‌ذاره جایی برم تراخدا چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نمیشه ک اینجوری

شما باید اختلافاتو حل کنید نه صورت مسئله رو پاک کنید تا شرایط اختلاف پیش نیاد اینجوری میشه انبار باروتی ک هر لحظه میترکه

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
زندگیتون شکنندس باید طوری باشین نتونن خرابش کنن

شوهرم همش حرف اونا را گوش میده میان خونمون بچه هاشونا ول میکنن همه چیزا خراب میکنن شوهرم بند من میشه بیا نگهشون دار

عزیزم آروم باش سعی کن آروم بمونی و هیجانی نشی منم زیاد تنش دیدم تو زندگیم.کلا سعی کن وا ندی ،فقط نظاره گر اتفاقات باش و اگه خودت نقشی نداری در بوجودامدنشان ,نذار روت تاثیر گذار باشن 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
یعنی چی تنش ایجاد میکنن، مگه میشه هر بار ببینیشون شما دو تا دعواتون بشه؟!

عزیزم در حدی شوهر من نوکرشونه ک توی دوران عقد ما طبقه پایین خونه باباش می‌نشست جاریم شوهرش سرکار بود ب شوهر من گفته بود بیا ببرم بهداشت....حالا دو قدم فاصله تا خونه شوند بود ..‌‌حالا عمدااا چون اون روز ما نوبت آتلیه داشتیم حالا همون روز باید پاپ اسمیرشا با شوهر من میرفت

رو خودت متمرکز شو,شما نمیتونی رفتار و گفتار دیگران را مدیریت کنید ولی در عوض میتونید رفتار و احساسات خودتون رو مدیریت کنید و نگذارید دیگران روتون تاثیر گذار باشن 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
من درست متوجه نشدم مشکل اصلیتون چیه ولی اگه فقط ب خانواده خودش اهمیت میده فایده نداره این زندگی

مشکل اصلیمون اینه ک شوهر من فقط ب فکر خانوادشه تا وقتی من باج بدم درباره شون باهام خوبه ندم قهره