2777
2789

از اول عید تا حالا سه کیلو چاق شدم کلی غصه میخورم

سه کیلو تو سایزم خیلی بیشتر نشون میده انگار ۷ کیلو چاق شده باشم !

الان وزن کردم حالم گرفته شد تا چند روز پیش یک کیلو اضافه بودما الان شد ۳ کیلو 

۷ روز مونده به پری البته میشه این همه اضافه آخه 

خیلی خوردم این یه هفته همشم غذای بیرون 

خوش بحال اونا که هرچی میخورن چاق نمیشن من دو روز بخوام از زندگی و غذا خوردنم لذت ببرم منفجر میشم یهو 😭😭😭😭 بعد باید خودمو بکشم ۱۰ ماه رژیم بگیرم یه مثقال بیاد پایین 😔😔😔😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

خوشبحالت😞

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
من هرچی میخورم چاق نمیشم اما دوس دارم چاق بشم😭😭😭

منم

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!