ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم پنج روز بعد اورژانسی پنج روز بعدش پریود شدم همیشه ۷ روزه بودم . سه روز اول در حدی بود روزی دوسه تا پد عوص کنم بعدش کم شد . ماه بعدم با دوروز تاخیر پریود شدم ولی هنوز استرس دارم نکنه حامله باشم
منم پنج روز بعد اورژانسی پنج روز بعدش پریود شدم همیشه ۷ روزه بودم . سه روز اول در حدی بود روزی دوسه ...
بی بی چک گذاشتی یا ازمایش دادی
ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
دوبار بعد اورژانسی پریود شدم . ی بار ۲۹ روز از رابطه بیبی منفی بود یه بارم ۳۵ روز بعد .
تو از منم بدتری که دختر من اومدم دلداریم بدید آخه ، استرسم بیشتر شد
نمیدونم حالا با وجود پریود و اورژانسی بازم امکان حاملگی هست یا نه
من الکی استرس دارم .تو نداشته باش مطمئن باش نیستی چون دوستام همش میخورن و حامله نمیشن ازمایشم ک مطمئ ...
دیونه شدم رفته ، انقدر استرس دارم دست خودم نیست
استرس نداشته باش منم اگر ازمایش میدادم دیگه استرس نداشتم ن من حاملم ن تو .
مرسی عزیزم از دلگرمیت