2777
2789
4ساله منتظرم اصلا دل نمیبندم ب بی بی چک ..یک بار زیر دو دقیقه فوری دوتا خط ناز پررنگ افتاد فرداش پری ...

انشالله به زودی زود مامان میشی

دقیقا زمانی که فکرشم نمیکنی♥️

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
پریودت چقدر بود؟ در حدی بودنوار بهداشتی حیس بشه؟

اره اونجوری بود مخصوصا روز دوم سوم بعدش کم کم شد

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اونجوری بود مخصوصا روز دوم سوم بعدش کم کم شد

منم پنج روز بعد اورژانسی پنج روز بعدش پریود شدم همیشه ۷ روزه بودم . سه روز اول در حدی بود روزی دوسه تا پد عوص کنم بعدش کم شد . ماه بعدم با دوروز تاخیر پریود شدم ولی هنوز استرس دارم نکنه حامله باشم

منم پنج روز بعد اورژانسی پنج روز بعدش پریود شدم همیشه ۷ روزه بودم . سه روز اول در حدی بود روزی دوسه ...

بی بی چک گذاشتی یا ازمایش دادی

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
 دوبار بعد اورژانسی پریود شدم . ی بار ۲۹ روز از رابطه بیبی منفی بود یه بارم ۳۵ روز بعد . 

تو از منم بدتری که دختر من اومدم دلداریم بدید آخه ، استرسم بیشتر شد 

اره خیلی این سایت دیوونم کرد ‌ ‌ رابطتت کامل بود؟

بله ، بعد ۱۲ روز رفتم بتا دادم منفی بود

نمیدونم حالا با وجود پریود و اورژانسی بازم امکان حاملگی هست یا نه

بله ، بعد ۱۲ روز رفتم بتا دادم منفی بود نمیدونم حالا با وجود پریود و اورژانسی بازم امکان حاملگی هست ...

من الکی استرس دارم .تو نداشته باش مطمئن باش نیستی چون دوستام همش میخورن و حامله نمیشن ازمایشم ک مطمئن بوده

من الکی استرس دارم .تو نداشته باش مطمئن باش نیستی چون دوستام همش میخورن و حامله نمیشن ازمایشم ک مطمئ ...

دیونه شدم رفته ، انقدر استرس دارم دست خودم نیست

استرس نداشته باش منم اگر ازمایش میدادم دیگه استرس نداشتم  ن من حاملم ن تو .

مرسی عزیزم از دلگرمیت