2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوعات رو سریع عوض کن:/

یا روی یه موضوع گیر کن:/

یا مث خودش کم بحرف که این حوصله سر بره😑

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉

شهرتون ..کرونا..اب و هوا ..خاهر برادرات..خانواده شوهرت

و همینارم از اونا بپرس ..از رسم و رسوماتون.خاطره بگو و....

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪

اگه دوست داره از خاطره هاش بپرسین از نوجوانی و جوانی و موفقیت هاشون یا یه روز ک اتفاق بامزه و خوبی افتاد 

اگ ارتباط خوبی با همسرش داره از آشنایی شون

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

من با پنگوئن اینو شنیده بودم😬

اصلاح شد

حواس ندارم که

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

اگه از ی شهرین راجبه مراکز خرید.یا راجبه مکان هایی ک مسافرت رفتین و چیز جالب داشته.راجبه هنر هایی ک بلدید 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
خوبم😘😘 راستی اون روز تایپیک زدم در موردت،یادم رفت یه استیکر خنده بزارم...جدی نبود عزیزم به دل نگی ...

در مورد من تاپیک زدی ولی تگم نکردی؟ 

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن