2777
2789

یه دوستی دارم هروقت کارت داشته باشه مثل ادم جواب میده، وگرنه سین میکنه جواب نمیده یا دیر سین میکنه 

قرار بود باهم‌ بریم لیزر کنیم، من از چند ماه قبل بهش گفته بودم و هی ام میپرسی و میگفتم هروقت رفتی خبر بده منم وقت بگیرم باهم بریم، االانم بعد از چند وقت پرسیدم، میگه جلسه سومشو میخام برم، اونم بزور جواب داد

وقتی پول قرض بخاد یا کاری داشته باشه خوب زود زود جواب میده ها ، ولی بقیه وقتا تا یه کلوم حرف بزنه خود جر میده، یا اگرم هی بپرسی با داد و هوار ویس میده و میگه

کات میکنم باهاش 

همچین دوستی داشتم 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

چندبار خواستم باهاش قطع کنم دوستیمو، اما وقتی کارش گیر میکنه زنگ میزنه یا میگه بیا یا چیز دیگه، اون موقع خوب رفتار میکنه 

،تهشم اگه کارشو انجام ندی یا مثل خودش باشی میگه چس میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندبار خواستم باهاش قطع کنم دوستیمو، اما وقتی کارش گیر میکنه زنگ میزنه یا میگه بیا یا چیز دیگه، اون ...

دوستیتو باهاش قطع کن زنگ زدیا پیام داد جواب نده یابگو الان وقت ندارم

چندبار خواستم باهاش قطع کنم دوستیمو، اما وقتی کارش گیر میکنه زنگ میزنه یا میگه بیا یا چیز دیگه، اون ...

بگو مثل خودت ک چس میکنی از خودت یاد گرفتم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
دوستیتو باهاش قطع کن زنگ زدیا پیام داد جواب نده یابگو الان وقت ندارم

دقیقا این کاریه که خودش میکنه ،بعد من اینکارو کنم کلی شاکی میشه، مثلا بهش زنگ میزنی عمرا اگه جواب بده

دقیقا این کاریه که خودش میکنه ،بعد من اینکارو کنم کلی شاکی میشه، مثلا بهش زنگ میزنی عمرا اگه جواب بد ...

خب شاکی بشه بهش بگو چیه رفتار مشابه خودتو نمیتونی تحمل کنی؟همچین ادمی اصلا دوست نیست،دقیقا من بخاطرهمین چیزاس ک هیچ دوستی ندارم.