2777
2789

سلام ..من کنکوری هستم تا الان طبق قلم چی پیش رفتم و اوصاع خداراشکر خوبه ...من ریاضیم تموم شده و خلاصه نویسی هم کردم الان دارم ازمون های ازمایشی میزنم ...سوالم اینه من چطوری ریاضی رو جمع بندی کنم ؟! مثلا سوالای خیلی مهمی که میبینم یادداشتش کنم ؟ 

نه فقط نوشتن سوالات وقت گیره اگر سطح درسیت خوبه و داری جمع بندی میکنی از موج آزمون الگو شروع کن تست زدن و اگر وقت داشتی تستای علامت دارت رو کار کن و اگر وقت نداری زیاد از فصل آزمون خیلی سبز استفاده کن و تستای اون رو بزن بعدشم چند کنکور رو بخر مثل کنکور و تایم کنکور از خودت کنکور بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون جامع بده

برفرض تو آزمون ۷ تا غلط و نزده داری

۳ تاش تابعه . ۴ تای دیگش از فصلای مختلف پخشه

دوباره برو تابع و مرور کن و تستای علامت دارتو بزن

برای اون ۴ تام برو از همون مبحث تست بزن . مثلا یکیشو از حد در بینهایت غلط زدی ،برو از همون سبک سوال بر فرض ۱۰ تا تست بزن

به مرور یاد زمان بندی و اینکه کدوم تستو باید بزنی و کدوم تست رو نباید بزنی رو یاد میگیری .

میتونی قبل از اینکه بری تست جامع کلی بزنی ، آزمون مبحثی بزنی . مثلا یه آزمون ۳۰ تسته از تابع ،بعد بر فرض توی ترکیب توابع ۴ تا غلط داری . دوباره برو اون قسمتشو مرور کن و یه تعدادی تست ازش بزن

از اواخر اردیبهشت به بعد هم که دیگه کنکورا رو میزنی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!