2777
2789
عنوان

خانوماي رژيمي يه لحظه مياين؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 57 پست
ما يه گروه لاغري تو واتساپ داريم ميخواي ببينم عضو ميگيره عضوت كنم

واتس آپ ندارم تلگرام باشہ 

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند زده عزيزم قبلا ديدم نا موجود بود

150 و 170 این قیمتا

سرچ بزن قهوه مهمت میاره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من یه ساله رژیم میگیرم ۲۰ کیلو کم کردم هروقت گشنت شد برو سراغ میوه یا پفیلا  غذا همیشه بپز که ...

بيشتر توضيح ميدي در مورد رژيمت عزيزم

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
بچه هاي ني ني سايتن

ارہ خیلی وقتہ عضوم عضو تاپیک بامداد خمار شدم اما نمیتونم ھمش سایت بیام ول کردم تلگرام راحت ترم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
من از آذر ماه شروع کردم ۲۰ کیلو کم کردم ولی پنج کیلو هم دارم کم میکنم ولی خیلی سخته این ۵ تا رو کم ک ...

برامن جواب داده رژیم شوک بگیر ۵ کیلو راحت اب میشه ۲ روز بالای ۲۰۰۰ کالری بخور درحد ترکبدن هرچی دلت میخاد بخور روز سوم روزه بگیر یا کلن ۳۰۰ کالری بخور از روز ۴ رژیم عادی داشته باش زود کم میکنی

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
من از آذر ماه شروع کردم ۲۰ کیلو کم کردم ولی پنج کیلو هم دارم کم میکنم ولی خیلی سخته این ۵ تا رو کم ک ...

با كالري شماري كم كرديد؟؟ خوش به حالت. البته منم ٢٠ تا رو يه سال پيش كم كردم الان يك ساله كه ثابتم. بايد ده تا هم كم منم

برامن جواب داده رژیم شوک بگیر ۵ کیلو راحت اب میشه ۲ روز بالای ۲۰۰۰ کالری بخور درحد ترکبدن هرچی دلت م ...

جدي؟؟ متوجه شدم باشه انجامش ميدم مرسي عزيزم

برامن جواب داده رژیم شوک بگیر ۵ کیلو راحت اب میشه ۲ روز بالای ۲۰۰۰ کالری بخور درحد ترکبدن هرچی دلت م ...

آره دستت درد نکنه الان دو روزه که فکر کنم ۴۰۰ تا نمیشه خوردم  تقریبا روزه ام

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
با كالري شماري كم كرديد؟؟ خوش به حالت. البته منم ٢٠ تا رو يه سال پيش كم كردم الان يك ساله كه ثابتم. ...

نه اتفاقا کالری شماری اعصابمو بهم میریزه چون وزنم زیاد بود با حذف چیزایی که نوشتم خیلی راحت کم کردم ولی واسه این ۵ کیلو کالری شماری میکنم تا سریعتر از شرش خلاص شم

بالا نوشتم حذف خوراکی های مضر و کم خوری 

کم خوری مثلا چقدر؟ کالری شماری میکردی؟

کم خوری مثلا چقدر؟ کالری شماری میکردی؟

نه عزیزم کالری شماری واسه من که وزنم زیاد بود بی معنی بود من روز اول که شروع کردم رژیم بگیرم ۸۵ کیلو بودم خیلی راحت با حذف چربی های مضر و فست فود و نمک و قند مصنوعی هفته ای یک و نیم کیلو کم میکردم البته نون و برنج رو خیلی محدود کردم ساعت ۷ صبحونه میخوردم نهار ساعت یک میخوردم خیلی کم کالری میپختم روغن و نمک تو غذام  نمیریختم با آبلیمو مزه دار میکردم .شام هم ساعت ۶ میخوردم خیلی سبک ولی ۱۰ روز بود استپ کرده بودم برنامه کالری شمار نصب کردم دیدم که بیشتر از کالری مورد نظر میخورم الان رعایت میکنم زیر ۱۰۰۰ بخورم که ۵ کیلو هم کم بشه .البته من بعد دو ماه که رژیم گرفتم معدم جمع شد وعده ی نهار رو هم حذف کردم اصلا احساس گشنگی هم ندارم .اگه باز سوالی داشتی در خدمتم