2777
2789
عنوان

خانوماي رژيمي يه لحظه مياين؟؟

282 بازدید | 57 پست

برا كنترل اشتهاتون چيكار ميكنيد؟؟

برا من قهوه خوب جواب ميده اشتهامو كم ميكنه ولي اون مارك قهوه اي كه دوس دارم ديگه پيدا نميشه و زيادم مصرف كردم ميخوام يكم وقفه بدم

حتما بايد بزا كنترل اشتهاي كاذبم چيزي مصرف كنم وگرنه نميتونم كنترلش كنم

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

یعنی وقتی گرسنه ات میشه قهوه ی تلخ میخوری رفع میشه؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه ورزش یاد گرفتم تکون دادن سر به دو جهت 😁در ضمن سر سفره نمیشینم چون اگه بشینم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم اندازه ای که میخوام میکشم وقتی خوردم تموم شد زود پا میشم خودمو تو آشپز خونه سر گرم میکنم

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖

منم قهوه میخوردم یه مدت ولی معتادش شده بودم دیگه نخوردم

فقط باید سرمو گرم کنم اونجوری راحت میتونم رژیم بگیرم

همه خوراکیای چاق کننده هم از جلو دستت بردار مثلا من سس و چیپسو پفکو بیسکوییت دیگه واسه خونه نمیخرم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
شروع كن رژيمو منم تازهزشروع كردم

اگه کم بخورم یا وعدمو حذف کنم سریع فشارم میوفته و سردرد شدید میشم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
فقط یه ورزش یاد گرفتم تکون دادن سر به دو جهت 😁در ضمن سر سفره نمیشینم چون اگه بشینم نمیتونم جلوی خود ...

تكون دادن سر به دو جهت اشتها رو كم ميكنه؟؟من ريزه خواري ميكنم شديدا

یہ گروہ تو تل بزنین ھمہ کنار ھم لاغر شیم منم دنبالہ انگیزہ ام

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
صبحا يه فنجون ميخورم زياد گرسنه نميشه بله قهوه تلخ

خب معده ات کوچیک نشده الان؟ 

من حدود 1 ماه رژیم داشتم معده ام جمع شده بود حجم غذام کم شده بود زود سیر میشدم

قهوه چه مارک هاییش‌ خوبه؟ 

به منم پیشنهاد بده قیمت مناسب باشه(میلیونی نباشه) 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
تكون دادن سر به دو جهت اشتها رو كم ميكنه؟؟من ريزه خواري ميكنم شديدا

😂😂نه وقتی تو خونه یکی تعارف میزنه واسم واسه خوردن تخمه.شیرینی ....و بقیه چیزا سرمو به دو جهت تکون میدم میگم نه😂😂😂

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
شروع كن رژيمو منم تازهزشروع كردم

چہ رژیمی؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
منم قهوه میخوردم یه مدت ولی معتادش شده بودم دیگه نخوردم فقط باید سرمو گرم کنم اونجوری راحت میتونم ر ...

والا برا من كه سرگرم كردن فعلا جواب نميده. خوراكي زياد نميخريم ولي بالاخره يه چي پيدا ميكنم برا خوردن. شما چقد كم كرديد؟