2777
2789
عنوان

یه چی بپرسم؟! 😥

539 بازدید | 50 پست

بچه ها حتما دیدید ک اسامی طبقه بندی شدن 

مثلا اسامای کلاسیک و قدیمی تر و شنیده شده تر و اسامی کم تر شنیده شدی و ترکیبی و به هر حال در کل اسامیه جدید! 

من تو ذهنم یع سری اسم ها رو از نظر مثلا مرحله یا نمیدونم چی طبقه بندیای مجزا کردم اصلا خوب و بدش و قشنگی و زشتیش و کار ندارما این طبقه بندی مغز منه

مثلا از نظرم کبری صغری سکینه صدیقه اعظم بتول اقدس (اینا تو یه طبقه بندی مشترکن) 

سارینا ملیکا ستایش مینا بهاره (تو یه طبقه بندی) 

مریم معصومه عطیه کوثر مطهره انسیه مونا زینب محیا فاطمه زهرا ( یه طبقه بندی) 

این اسم قرطی خوشگل جدید هام که کلا یه طبقه بندی دیگه ام! 

میخوام بپرسم شمام مث منید؟ یا مغز من سمی عه فقط که اینجوری فک میکنم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه طبقه ندارم موریانه ها خوردنش  

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

مونا رو از اون طبقه برداری منم ذهنم سمیه  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مونا رو از اون طبقه برداری منم ذهنم سمیه    

چرا 😁

همه اسما قشنگن ب نظرم اسمایی ک معنی دارن فشنگن چون عربی هستن و تقریبا یه ذره متفاوت از اسامی سکینه و صدیقه ایناس تو مغزم اونجاس جاش