zizi_7966 مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 عنوان بی بی چک+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 98 پست خانمااین مثبته😭😭😭امروزموعدم بوده مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت 1400/01/10 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حورا1400 عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 2809 گلم دوباره تکرارکردی ازمایشتو؟ اره عزیزم من دیروز مجدد آزمایش دادمازمایش اولم ۴ روز قبل موعد بتام ۲۶/۶۴ بودو دیروز یک روز بعد موعدم بتام ۳۰۸/۷۷ شده بودشما چکار کردید گلم؟
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 شما دوباره ازمایش دادی؟ چیشد؟ اره عزیزم مثبته بعددوروز۸۰ شد مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 اره عزیزم من دیروز مجدد آزمایش دادم ازمایش اولم ۴ روز قبل موعد بتام ۲۶/۶۴ بود و دیروز یک روز بعد م ... منم تکرارکردم ۴۸ساعت بعد ۸۰ شددکترم گف عالی رفته بالا دوهفته دیگه میرم سونو مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
حورا1400 عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 2809 منم تکرارکردم ۴۸ساعت بعد ۸۰ شددکترم گف عالی رفته بالا دوهفته دیگه میرم سونو خیلی خوشحال شدم گلمان شاءالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزمسونو چی میخواید برید؟ برای تشکیل قلب؟راستی شما الان چند هفته هستید؟من آخرین پریودم ۱۹ اسفند بود و تا ۱۹ فرودین تازه میشه یک ماه یعنی ۳ روز دیگه
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 خیلی خوشحال شدم گلم ان شاءالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم سونو چی میخواید برید؟ برای تشکیل قلب؟ ... من الا۴هفته و۴روزمه...واسه ساک واینادکترم گف برم مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 مبارکه😍 مرسی عزیزم مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
حورا1400 عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 2809 من الا۴هفته و۴روزمه...واسه ساک واینادکترم گف برم سلام گلم خیلی زود نیست؟توی سایت که همه میگن بین ۶ تا ۸ هفته دیده میشه
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 سلام گلم خیلی زود نیست؟ توی سایت که همه میگن بین ۶ تا ۸ هفته دیده میشه من۲۸ ۶هفته ویک روزمه....میفرستن ک خدایی نکرده خارج ازرحمی نباشه. مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت