2777
2789
عنوان

کپسول روغن کرچک و کپسول گل مغربی

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 29 پست
دقیقا منم همش فک میکردم قبل عید ب دنیا میاد اینقدر درد داشتم اما الان دیگه بیخیال شده انگار عزیزم ا ...

شما هم واسه من دعا کنین عزیزم زایمان کردین بیاین بنویسین چطور بوده زایمانتون😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا کلاس زایمان فیزیولوژیک نرفتی؟الان برو ورزش بهت میدن با ماساژ پیاده روی زیاد کن دوش اب داغ بگیر ماساژ نوک سینه هم خوبه من ۴۱هفته بودم با دم کرده تخم شوید و زعفران خرما ورزش زیاااااااد رفتم زایشگاه بی درد۶سانت بودم ,گل مغربی رو خریدی با سوزن سوراخ کن سرش رو بزار اخر واژن بخواب که روغنش بره به دهانه رحم دهانه نرم بشه من نزدم ولی تو نی نی سایت خوندم یکی گفت اینطوریه غذاهای طبع سرد و حبوبات نخور یبوستم نباید داشته باشی ماست و برنج با هم نخور سنجد موز و نخود چی نخور وان اب گرم هم خوبه مامای همراه بگیر هر بیمارستانی میاد حتی دولتی از اینستا پیدا کن پیج هاشونو سوره مریم و انشقاق بخون نادعلی ۴۰بار بخون فوت کن به اب بریز تو شیشه نوشابه ببر زایشگاه بخور به تاپیک خانم سوره۱۱ بنام امادگی برای زایمان طبیعی راحت مراجعه کن از نت فیلم ورزش هارو دانلود کن تمرین کن من اسمم زهراست موقع دردات دعام کن منم حامله ام ۷ ماهه بگو خدایا بچه زهرا سالم باشه وسالم بدنیا بیاد

خب چرا کلاس زایمان فیزیولوژیک نرفتی؟الان برو ورزش بهت میدن با ماساژ پیاده روی زیاد کن دوش اب داغ بگی ...

خیلی ممنون عزیزم از توصیه هات😘😘آخه من اصلا حال خوبی نداشتم از اول حاملگی ماه های آخرم تو راه ها بودم نشد برم،اینجا بخاطر کرونا کلاسا تشکیل نمیشد

الانم که وزن بچم بالا بود هر جا رفتم سزارینم کنن قبول نکردن😢

حتما واست دعا میکنم عزیزم شما هم واسه من دعا کن😘😘

شما از کی شروع کردین

من پیاده روی زیاد داشتم رفتم دکتر دهانه رحمم دوسانت باز بود دو سه روز خوردم بعد زعفرون  و اویشن خوردم شب قبل زایمان هم رفتم خرید وکلی پیاده روی کردم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

ان شاء الله همه بتونیم زایمان راحتی داشته باشیم با نی نی سالم

من که به پسر کوچولو هم دارم خیلی نمیتونم برم پیاده روی دلم خوشه که کارای خونمو خودم انجام میدم فعالیتم زیاده کاش جای پیاده روی رو بگیره زایمانم راحت باشه😄

حتما یه سونو بده من ندادم بچم۴ کیلو بود خدا رحم کرد چک کن با پا نباشه اب دورش کم نباشه سرش کج تو لگن نباشه وزنش مهمه حتی تو سونو طول سرویکس بده دکتر می فهمه چندسانت باز شدی بدون معاینه متاسفانه الان حتی خصوصی ها سزارین نمی کنن مگه خیلی وضع خراب باشه مثل افت ضربان قلب بچه یا مدفوع کنه

حتما یه سونو بده من ندادم بچم۴ کیلو بود خدا رحم کرد چک کن با پا نباشه اب دورش کم نباشه سرش کج تو لگن ...

اره خودمم همین دغدغه ها رو دارم حالا شنبه قراره برم دکتر حتما بهش میگم

من قبلا سز شدم میخام اگه خدا بخاد این یکیو طبیعی بیارم توروخدا برام دعا کنین بشه

چرا طبیعی میخوای؟

سزارین خیلیییی عوارض داره با طبیعی زودتر سرپا میشی واسه من که ی پسر کوچولو دارم بهتره هرچند سز اولم بد نبود ولی واسه بار دوم سز دردناک تر و سخت تره