2777
2789
عنوان

ینی کرونا گرفته؟؟

224 بازدید | 24 پست

سلام ب همگی

خانوما دیشب عشقم خونه ک رسید گف بو و مزه یهویی  دیه حس نمیکنه چیز تلخ و شیرین خورد عطر بو کرد اصلا میگف هیچییی خیلی نگرانشم از دیشب انقد گریه کردم 😭😭ینی کرونا گرفته؟؟ حالش بدتر میشه

دکتر برید زودتر که اگه خدای نکرده کرونا بود سریع تشخیص بدن و راحت تر درمان بشه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالش بدتر میشه؟ علائم دیه ک مثلا همه دارن سرفه و تب من دق میکنم 😭😭😭

نه عزیزم نگران نباش اوایل مریضیشه که با از دست دادن بویایی چشاشی نشون داده خودشو

بگو استراحت کنه فقط استامینفون استفاده کنه

مایعات زیاد مصرف کنه بخصوص آب هویج آب سیب و آب پرتقال 

سوپ و گرمیجات مثل زیره،زنجبیل و سیر خام زیاد استفاده کنه

اگه تنگی نفس داشت و ریه ش درگیر شد حتما بخور بده(میتونه پونه کوهی-آویشن-گلاب و اینجور چیزا هم باشه)

کندر دم کرده هم شنیدم خیلی خوبه,دمنوش هایی مثل آویشن,عسل و دارچین و آبلیمو,پونه,بابونه هم استفاده بشه هر روز

تا جایی که میتونه هم خونه قرنطینه شه بیمارستان نره چون اوضاع و محیط اونجا روز به روز داره بدتر میشه

ایشالله که زود خوب شه💛

#ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
نه عزیزم نگران نباش اوایل مریضیشه که با از دست دادن بویایی چشاشی نشون داده خودشو بگو استراحت کنه فق ...

مرسی عزیزم راهنماییم کردیم انقد دست و پامو گم کردم😭😭😭

مرسی عزیزم راهنماییم کردیم انقد دست و پامو گم کردم😭😭😭

چرا گم کنی خیلیا گرفتن و خوب شدن توکل کن به خدا و کارای لازمو انجام بدین خیلی زود خوب میشه

ففط ناراحتیتو بروز نده پیشش

روحیه و امید داشتن بیمار تو روند درمان خیلی کمکش میکنه تا میتونی روحیه بده بهش عزیزم💛💛

#ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
چرا گم کنی خیلیا گرفتن و خوب شدن توکل کن به خدا و کارای لازمو انجام بدین خیلی زود خوب میشه ففط نارا ...

مرسی عزیزم ی دنیا ممنونم ازت 

همش میتزسم چیزیش بشه خیلی دوسش ادم😭

رو خودم کار کنم اصلا بروز ندم🧡🧡

دوستان من سرماخوردم از دیشب هیچ بویی حس نمیکنم ولی مزه غذاهارا متوجه میشم تا حدودی ینی چون بد حس نمیکنم کروناست؟

همسرمم مریضه ولی دوتا بچه کوچیک دارم خیلی نگرانم ممکنه یهو حالمون بد بشه؟اخه الان خوبیم تقریبا  

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.