2777
2789

مشکل دندونش چی بود؟

بیهوشش کردن؟

چند جلسه روش کار کردن؟

اگه کاملا پوسیده باشه و جاش دندون دیگه بزارن واسه دندون های دائمی در آینده مشکلی نداره؟

هزینش چقد شد؟

ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید..متشکرم

بسته به تعداد دندون های خراب، تعداد جلسات فرق میکنه

اگه بچه خیلی بی تابی نکنه بیهوش نمیکنن

اگه دندون بکشن به جاش فضا نگهدار میزارن

مشکلی پیش نمیاد

باید تحت نظر باشه 

من کاربر آقا هستم، اما دلیل نمیشه نتونیم با هم گفتگو کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من مطلقا همکاری نمیکرد چندتا دندان پزشک گفتن باید بیهوش بشه بردم پیش دکتر کرایه چیان واقعا خدا خیرش بده بدون بیهوشی براش درست کرد اصلا گریه و زاری هم نکرد با شعر و‌اواز کار می‌کرد پسرم عاشقشه 

belfijoon هستم                                                                 
پسر من مطلقا همکاری نمیکرد چندتا دندان پزشک گفتن باید بیهوش بشه بردم پیش دکتر کرایه چیان واقعا خدا خ ...

چه خوب..من شنیدم بیهوشی خوب نیست.ممکنه ضرر داشته باشه واسه بدنشون

یعنی درست میگن؟

چه خوب..من شنیدم بیهوشی خوب نیست.ممکنه ضرر داشته باشه واسه بدنشون یعنی درست میگن؟

نهایتا راه دیگه ای نباشه چاره ای نیست چون‌بخوای به زور کار رو‌انجام‌بدی بچه آسیب روحی میبینه ولی اگر تهرانی حتما پیش این دکتری که گفتم‌برو‌پسر من ترس از سوزن داره چندین بار رفتم پیشش هنوز پسرم نمیدونه که آمپول میزنه هم عصب کشی داشته هم کشیدن 

belfijoon هستم