2777
2789

بچها واقعا کسی درمانش کرده من خسته شدم این ماهم از دست دادم 

خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...

اصلا استرس نداشته باش فقط آرامش خیلی موثره

تجربه ندارم 

برلت صلوات میفرستم

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه این تنبلی تخمدان رو    

اوف اره بخدا این ماه لتروزول و استرادیول و دوفاستونم خوردم بازم هیچی از انتظار متنفرم

اصلا استرس نداشته باش فقط آرامش خیلی موثره تجربه ندارم  برلت صلوات میفرستم

مرسی عزیزم ❤️

حالم خرابه دلم نی نی میخواد منم هم پلی کیستیک هستم هم تنبلی دارم 

دقیقا اخه سنی هم ندارم پیش خودم میگم الان بچه میخوام چیکار کنم ولی نمیشه فکر نکرد بهش دو سال شده ک عروسی کردیم دیگه شوهرمم دلش بچه میخواد خودمم دوست دارم ادم هرچیزیو ک نمیتونه بدستش بیاره بیشتر دلش میخواد

درمان نمیشه اما باردار میشی

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
ایشالا به زودی زووود نتیجه میگیری  از ته دلم برات دعا میکنم

قربونت برم منم برات صلوات فرستادم ❤️❤️

دقیقا اخه سنی هم ندارم پیش خودم میگم الان بچه میخوام چیکار کنم ولی نمیشه فکر نکرد بهش دو سال شده ک ع ...

اره منم 18سال بیشتر ندارم ولی میترسم باردار نشم بعدا برا همین از همین الان دارم اقدام میکنم

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
اره منم 18سال بیشتر ندارم ولی میترسم باردار نشم بعدا برا همین از همین الان دارم اقدام میکنم

اره منم همینم ۲۲سالمه بچه کوچیک میبینم انگار ده ساله بچه دار نمیشم 🤦🏻‍♀️نمیدونم واقعا خیلی حس بدیه