2789

خیلی چیزا خیلی کارا

اقا وجدانن رضا کرمی تارا شکرخورد غلط کرد این اهنگو خوند(گَردِ کی دِری لج کِید اخه مگه دشمنِدِم،شرمنده چَن ساله چیدَه مِ هنوز عاشقِدِم)پسران سرزمین کرمانشاه  از رضابکشین بیرون..هرجامیرم دوپس دوپس شرمنده هر شو مَسم  فکر کنم پسران کرمانشاهی از دم شکست عشقی خوردن...       خب خب رضا ب کنار...یکم بگم از یاسین ک اهنگش قفلی همیشگیمه...(ساقی اِمشُو اَرَیمِ مشروب فیک بِرشِن،توام حالِم خِراو بِکی بوِیدَم تامرز کشتن،نیکوتین خونِم اِمشو ها بانِ هزار مَگَر ای سنگینه ای دردیله بوِیدَ خوار...)..روزگار داره غمگین ترین اهنگشو برام مینوازه..من همون دختریم ک تو تمام زندگیش نقش فیک بازی کرد..زندگی ک همه براش تصمیم گرفتنو من فقط گفتم ..(چشم)کاش میشد درتمام طول زندگیم فقط یکروزشو خودم باشم:)از غیرواقعی بودن خودم خسته شدم..یدختر درونگرایی ک فقط تو رویاهاش واقعیه وبا کسی میتونه صمیمی بشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با شوهرم....

عصبی بودم هی داشتم بهش فحش میدادم و هی بد و بیراه میگفتم بعد عصبی شد اومد بلند شه بزنتم مثلا خودم رو زدم ب موش مردگی ک من خوابم میادمیخواهم بخوابم چرا اذیتم میخواهی کنی دو تامون رو تخت بودیم بعد گفت خوب دیگه از این حرف های زشت نزن بعد ب دو ثانیه نگذشته بود دوباره شروع کردم ب فحش دادن😂😂😂🤭شوهرم ی نگاه ب من کرد من دیدمش پوکیدیم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣

جلو نامزدم

قبلا چند بار رفته بودم خونه شون بعد با هم تو ماشین بودیم رفت خواهرشو سوار کنه من نمی دونستم وایستاد منم پریدم پایین شروع کردم به حرکت بعد نامزدم از ماشین اومد پایین گف کجا داری می ری گفتم مگه خونه تون روبه روییه نیس هیچی دیگه با نگاهش داش می گف گیر عجب خل و چلی افتادم🤦‍♀️

یه سوتی دادم تاحالا برا کسی تعریف نکردم ، وقتی یادم احساس حقارت میکنم، خیلی حرفم زشت بود خاک بر سرم 15 سال میگذره اما هنوز فراموش نکردم 

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
برام خواستگار اومده بود بعد کلا جو یطوری بود رفتم سلام کنم گفتم سلام خسته نباشید 😐🤦‍♀️ آقای داماد ...

منو چی می گی یادم رف به پدر شوهر تو خواستگاری سلام کنم بعد با یه نگاه اخمو بهم گف علیک سلام

بچه بودم کلاس فلوت میرفتم ....

بعد از اولین جلسه داشتم توی خونمون با خودم (با فلوت ) شمشیر بازی می کردم ...

که...😀😀😀

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇