2777
2789

بد نیست ، مسیولیتت صد برابر میشه عاشقی یادت میره ،اگه مملکت ما مثل کشورهای دیگه بود من شخصا دوست داشتم مستقل زندگی کنم نصف بیشتر جوون های ما چون نمیتونن مستقل بشن میخوان از خونه پدری در بیان ازدواج میکنن 🤦🏻‍♀️ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄اره خیلی  قربونش برم فداش شم عالیه دعا کنین رسمی بشه😘😘  خداییش ازش خیلی راضیم ولی خوب بعصی موقع ها دارم باهاش حرف میزنم خوابش میبره خوب خستس  باز‌صبح‌میره سر کارو‌اینا و باز از‌اون‌ور بسیج‌پایگاه باشگا کشی🙁هلاک میاد بازم به روش نمیاره با لب خندون میاد بغلم میکنه ولی  بروم نمیاره😒باز اخرسم من  تو دلم هی قر فر‌میکنم

😄مگه میشه ازش ناراضی باشم 🙂😘بچه ها  دعا کنین رسمی بشه😍

واسه سلامتی و خوشبختی  دونفر که بینشون موندم کدومو انتخاب کنم یه صلوات بفرست
پسر میاد میگه داداش دم بخت دارید ؟ یا میاد مساله خاک بر ..... میگه ؟ 

آرررره بابا... اینجا مجازیه واسه سرکاری همه کاری میکنن... دیگه خبره شدیم! 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
یا حسین مگه کاری کردی ؟

گفتم بددل

خونه مامامم رفتم عید دیدنی چون دورم چندروز موندم شوهر شیفت  داشت برگشت 

حاااالا اومدنی پسرعموم ازم ۱۰

۱۲ کوچبگ بچه

خونمون بود اوناهم دورنن

میگعت معلوم نیست چندروز باهات..طلاقت بدم برو بگیرش😑😑😑

یا  ودود ...