2777
2789

سلام من سال هاس خواننده نینی سایتم شاید نزدیک ده سال و امشب عضو شدم وا ولین پست ام و ...

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...

خب

سلام.خوش اومدین

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باسکوت

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

همه ما گاهی از رفتار بقیه ناراحتیم 

و خودمون رو به خاطرش رنج میدهیم 

اول بهتره خودمون رو دوست داشته باشیم 

به خودمون محبت کنیم 

حتی گاعی به خودمون محبت کلامی داشته باشیم 

مثلا خودم رو مثال میزنم 

پگاه عزیزم 

پگاه جان 

دختر مهربون ....

شاید خنده دار باشه به نظرتون ولی باید با خودمون با محبت رفتار کنیم 

خیلی از خانم ها توی تاپیک های دیگه از رفتار های بیرونی نام می برن اونم خوبه ولی درونی ها هم مهمه خیلی

واقعا؟سکوت جواب میده؟

بلع😐🔥از قدیم هم گفتن جواب ابلهان خاموشیست🍃👌

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

سکوت موقع دعوا و جنجال خوبه ولی اگه یه عمر نارضایتی ها تلنبار شه خواسته ها بیان نشه در مقابل یه سری فشار ها نه حتی باعث شه اطرافیان هیچ وقت متوجه اشتباهشون نشن

چه اشکال داره رفتاری که آزارمون میره رو بیان کنیم و بخوایم احترام ببینیم 

به جای گوشه کنایه و مقابله به مثل بگیم خانوم xاین حرفت بد بود من ناراحت شدم 

خیلیا یا سکوت و خودخوری میکنند یا جوابی بدتر میدن به تلافی

مثلا یکی از شما سوالی میپرسه که تمیل به پاسخش ندارید گاهی سکوت جواب میده یا تغییر جهت بحث ولی گاهی اون فرد سماجت میکنه میشه با خوش رویی و آرامش حدودی بگیم دوست نداریم الان پاسخ بدیم به اون سوال بدون جنجال

حقیقتش بایکی از آشنایان سر بحث احترام خیلی چالش داشتیم و داریم و هر دو ناراحتیم در انتهای بحث هامون 

گاهی من گاهی اون باعث رنجش همیم خیلی فکرمو مشغول کرد 

خیلی روش وقت گذاشتم ....

دوست دارین ادامه بدم .....

یه سری رفتار ها انقدر محترمانه اس و قشنگ سال ها توی ذهن آدم میمونه 

مثلا سال ها پیش مهمون عزیزی داشتیم که بچه اش به دنبال توپ که خوودم بهش دادم چهار دست و پا رفت  رفت توی اطاق خواب مادر و پدرم  و مادرش منو صدا کرد خواست اجازه بگیر با وجود باز بودن در 

یا 

گاهی یه دوست ردون کنجکاوی میاد کمک و میگه اگه نمیخوای نگو ولی من هستم توی روزای بد