2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ ننداز من برای خودم نهایتا تا سانتافه یافتم 

اشکالی نداره ۴۰۵ هم قبول میکم فقط کارش نزدیک به شملچه باشه من حداقل هر سال برم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

😂😂😂بشین تا بیاد

به نظرت نمیاد.  ۴۰۵ هم قبول 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اسی شانس تو من آخرین داداشمم همین قبل عید داماد کردیم رفت ولی یه برادرزاده خوشگل و مودب و بانمک و خوش اخلاق و شدیدا هیکلی دارم که 12سالشه ،ولی چون خیلی درشته به 20ساله ها می خوره عیبی نداره فقط یه 12سال ازت کوچیکتره 

......
نمیشه تغییر مکان بدی ؟ 😂😁

من خودم که هرمزگانم عزیزم. فقط ارزومه برم طرف شلمچه اونجا کار کنم یا همسرم جوری باشه که اونجا باشم 

بهشت خداست 

ایول اون خوبه

احسنت حالا بیا بگو منو می نونی هر سال ببری شلمچه یا نه  این مهترین قسمتش هست 

اسی چه خصوصیاتی میخای 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اسی چه خصوصیاتی میخای 

چه خصوصیاتی در دسترس داری  😁😁 بگو شاید قبول شد