2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۲سالگی همینه منکه سر همین موضوع کمر دردی شدم دکترای زیادی هم بردمش بی فایده بود

رشد  بچه خوب بود اونوقت ؟ 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
الان که اصلا متوجه نمیشه .. شوخی میکنی ؟ 

دختر منم زیاد پی پی میکرد تا میفهمیدم داره زور نیزنه مینسوندم رو صندلی توالتش موزیکال بود خوشش میومد ذوق میکرد ابم میدادم دستش اب بازی میکرد. ۱۷ ماهگی دیگه از پوشک گرفتم

دختر منم زیاد پی پی میکرد تا میفهمیدم داره زور نیزنه مینسوندم رو صندلی توالتش موزیکال بود خوشش میومد ...

آفرین.. 

نه من مشکلم از پوشک گرفتن نیست ... به وقتش از پوشک میگیرم... دفع زیادش باعث شده رشد کم کنه ..اعصابم از این خراب میشه 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
پاهاشم میسوزه؟دل دردهم داره؟؟توغذاهای کمکی حریره بادوم سفت کننده است اگه حساسیت نداشته باشه دخترطفل ...

از چهارماهگی دارم میدم یکی دوهفته است اینجوریه،البته قبل شروع غذا هم زیادکار میکرد اما غذا شروع کردم کم شد الان دوباره زیاد شده

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...