2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کم وزن دارین یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 29 پست
اتفاقا پسر منم چندبار بهش سوپ دادم خوشش میاد ماشالله به گل دخترتون

خوبه عزیزم غذاهاشو‌ مقوی کن با آب قلم و‌ماهیچه سوپ و‌کته نرم بده. فرنی بده حریره بادوم. تو غذاهاش بعد ۷ ماهگی زرده تخم بلدرچین بپز له کن. نون سنگک تو آب گوشت و ماهیچه تیلیت کن بده بخوره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا رو شکر کن همون شیر خشک رو میخوره بخدا دختر من نه شیر خودمو میخورد نه شیر خشک رو . توخواب ف ...

آخی عزیزم چقد سخت

وزنش خوب بود؟با وجودی که میگی شیر به زور می خورد

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
۶ ماهشه روزی سه چهار بار غذا سوپ بده میکس قشنگ گوشت میگیره تنش

اشکال نداره تو سوپش ماهیچه بزارم بعد خوب که پخت با گوشتکوب برقی کاملا میکسش کنم بخوره؟

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
خوبه عزیزم غذاهاشو‌ مقوی کن با آب قلم و‌ماهیچه سوپ و‌کته نرم بده. فرنی بده حریره بادوم. تو غذاهاش بع ...

ممنون عزیزم

الان میتونم ماهیچه تو سوپش بریزم؟بعد ماهیجه رو با پیاز و زردچوبه بپزم مشکلی نیس؟

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
آخی عزیزم چقد سخت وزنش خوب بود؟با وجودی که میگی شیر به زور می خورد

موقع تولد ۳/۶۰۰بود دو ماهگی ۶ونیم کیلو بود دیگه بعد اون شیر نمیخورد وزنش چکه چکه رفت بالا الان ۳ سالو پنج ماه هست ۱۲ کیلویه قدش ولی خوبه

اشکال نداره تو سوپش ماهیچه بزارم بعد خوب که پخت با گوشتکوب برقی کاملا میکسش کنم بخوره؟

نه عزیزم چه اشکال داره من ماهیچه و پیاز و تو زودپز میپختم با چند تا پر جعفری و یکم برنج بعد میکس میکردم میدادم بهش. پیالشم قورت میداد از اول لز گوشت و مرغ خوشش اومد استقبال کرد سینه مرغم همینجوز‌‌ من به دخترم شیر شب نمیدادم ساعت ۷ و نیم بلند میشدم تخم بلدرچین ابمز میکردم ۳ تا دو تا و نصفیشو میخورد. صبونش تخم بلدرچین یا تخم مرغ یا حلیم بود جای شیر

ممنون عزیزم الان میتونم ماهیچه تو سوپش بریزم؟بعد ماهیجه رو با پیاز و زردچوبه بپزم مشکلی نیس؟

الان فعلا فقط آب ماهیچه رو بده یکی دو ماه دیگه یه کوچولو مرغ یا ماهیچه میکس کن تو سوپش.الان گوشت براش زوده چون‌غذارو تازه شروع کردی. پیاز که مشکلی نداره. زردچوبم تنها ادویه ای که از شش ماه میشه داد ولی زیاد نریز

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

سلام عزیزم خوبی

تایپیک دکتر شاکر رو دیدم گفتم بیام ازت بپرسم زیر نظر اون بودی؟؟اگر اره چند ماه؟و اینکه منم مثل تو تنبلی تخمدان و زخم دهانه رحم دارم قبلا فریز کردواسم دوباره برگشت زخمم میشه بگی چیا بهت داد

سلام عزیزم خوبی تایپیک دکتر شاکر رو دیدم گفتم بیام ازت بپرسم زیر نظر اون بودی؟؟اگر اره چند ماه؟و ای ...

سلام عزیزم من زیر نظر دکتر مژگان صیادی بودم تنبلی شدید تخمدان داشتم عمل لاپاراسکوپی کوتر تخمدان انجام داد برام دوماه بعدش هم باردار شدم

خدایا شکرت بخاطر همه چی