2777
2789

سلام دوستان

من پسرم ۶ ماهشه ۷ کیلو هس وزن تولدش ۲۵۰۰ بوده،شیر خشک نان بهش میدادم خیلی استفراغ میکرد دو روزه دارم ببلاک ای ار بهش میدم چون رفلاکس داره دکتر گفت ببلاک ای آر بده 

نمیدونم وزن دهیش خوبه یا نه؟

هرکس بچم رو میبینه میگه وای چقد ریزه خیلی عصبی شدم نمیدونم چکارکنم وزن بگیره

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

اگه ببلاک بهش بسازه و اذیت نکن خوب میخوره و وزن میگیره نگران نباش

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وزنش خوبه ک نسبت ب وزن تولدش

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
اگه ببلاک بهش بسازه و اذیت نکن خوب میخوره و وزن میگیره نگران نباش

خداکنه عزیزم 

الان خداروشکر ببلاک رو خوب میخوره 

ولی نمیدونم وزن دهی ببلاک خوبه یا نه

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

عزیزم بچه ها با شیر خوب وزن نمیگیرن ۶ ماهشه ببند به سوپ و کته و ماهیچه و زرده تخم مرغ و بلدرچین. دختر منم تا ۶ ریز بود لاغر به غذا رسید قلقلی شده بود انقدر رو غذا تاکید داشتم به جای شیر که ۱۲ ماهگی دیگه شیر ندادم فقط غذا ماشالله عاشق غذاس الان بزرگه دو سال و ۴ ماهشه یسره داره میخوره قدشم خیلی بلنده همش میگه مامان میوه بیار

۷ کیلو که خوبه نسبت به وزن تولدش دختر من تولدش ۳.۵ بود ۶ ماهگی ۸.۳۰۰ بود

اره دکتر میگه نسبت به تولدش خوبه 

ولی خب لاغره

ماشالله به دخترت خداحفظش کنه

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
خداکنه عزیزم  الان خداروشکر ببلاک رو خوب میخوره  ولی نمیدونم وزن دهی ببلاک خوبه یا نه

ببلاک یکم سبکه ولی چون خوب میخوره خوب وزن میگیره نگران نباش عزیزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عزیزم بچه ها با شیر خوب وزن نمیگیرن ۶ ماهشه ببند به سوپ و کته و ماهیچه و زرده تخم مرغ و بلدرچین. دخت ...

اتفاقا پسر منم چندبار بهش سوپ دادم خوشش میاد

ماشالله به گل دخترتون

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

عزیزم خدا رو شکر کن همون شیر خشک رو میخوره بخدا دختر من نه شیر خودمو میخورد نه شیر خشک رو . توخواب فقط بهش شیر خشک رو میدادم پس نگران نباش اگه شیرشو خوب میخوره اصلا جای نگرانی نیست