2777
2789
عنوان

چطوری کنار اومدین ؟

266 بازدید | 20 پست

چطوری با غم از دست دادن عزیزم کنار بیام

غم اینکه دیگه هیچ وقت نمیبینمشون 

حسرت اینکه چرا بیشتر باهاش گرم ووصمیمی نبودم

چرا بیشتر ندیدمش 

چرا جوون از دنیا رفت و به آرزوهاش نرسید 

چرا با این همه سختی تازه که حالش خوب شده بود چرا الان رفت ؟

😭

گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم   از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پناه بردن به خدا و قران خوندن

تمام چیزی که الان نیاز داره همینه 

با این حرفا نمیتونی کمکش کنی 

براش قران بخون

خدارحمتش کنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
زمان و صبر

بعد ۱۱ سال ی غم از دلت نرفته باشه ی غم سنگینتر بیاد 

خوب تمام عمرم با این غم ها داره میگذره که 

نمیتونم فراموش کنم

عزیزم ماه های اول یا اصلا سال اول خب خیلی سخت میگزره خیلی باید اشک ریخت باید براش غصه خورد هر جدایی و از دست دادن درد ناکه ولی باید یه دوره ی غم و اندوهشو گذروند چاره ای نیست . کم کم زمان که بگذره به زندگی عادی برمیگردی و به این فکر کن ما خیچ کدوم متعلق به این دنیا نیستیم همه چی موقتیه

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

غم همینه حتی گذشت زمان هم نمیتوته تسکینش بده فقط به مرور  یاد میگیری چجوری باهاش زندگی کنی 😔

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
با پناه بردن به خدا و قران خوندن تمام چیزی که الان نیاز داره همینه  با این حرفا نمیتونی کمکش ...

یازه سال پیش یکی از عزیزامو از دست دادم  هنوز انگار هفته پیش بوده که دیدمش 

دو هفته پیشم یکی دیگشون نمیتونم باور کنم رفته و دیگه نمیبینمش 😭😭😭😭😭

بابابزرگم که فوت شد سخت بود اخه من یتیم بزرگ شدم مثل پدرم بود داغون شدم تا مدتها خوابشو میدیدم

خدا رحمتشون کنه 😭

یازه سال پیش یکی از عزیزامو از دست دادم  هنوز انگار هفته پیش بوده که دیدمش  دو هفته پیشم ...

متاسفم عزیزم

در ارامش باشن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.