2777
2789
عنوان

بهترین برنامه کاربردی که رو گوشیتون دارید اسمش بگید!!

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 59 پست
برای قاعدگیم دو تا دارم ولی از این خیلی استفاده می کنم

برای من برنامه همدم خوب بود!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
با منی اسی؟؟؟ سایت درست شده ولی ریپ عکسا درست نمیاد

کاراییش بگو!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلوبیون دارم برای آرشیو فیلم و سریال های تلوزیونی که میخوام مجدد نگاه کنم 

روبیکا برای فیلم های نمایش خانگی اش 

اینشات برای ادیت فیلم و عکس 

ویدئو شو، بازم برای ادیت عکس و فیلم 

همراه من واسه اطلاع از میزان ومصرف بسته اینترنت و اطلاع از باقی مانده شارژ و... 

باد صبا ( تقویم) 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
برنامه زبون باز کن  خیلی تاثیر داشت توی زبون باز کردن بچم  دیجی کالا دیوار

برنامه زبون باز کن.  چه جالب اولین باره همچین موضوعی می شنوم!!!!  حتما نصب می کنم!!!

چجوریع؟

خیلی خوبه 

اگه چیزیم از شروع آخرین قاعدگیت یا مدتش یادت نباشه فقط ولرد میشی بعد یه عروسک داره هر وقت شروع شد روش میزنی تموم شدم دوباره روش میزنی خودش اطلاعاتشو تکمیل میکنه

برنامه زبون باز کن چیه؟ایکنش میزاری واسم.خداخیرت بده.دخترم سه سالشه.نمیتونم گفتاردرمان فعلا ببرم.

واقعا منم نمی دونستم همچین برنامه هایی وجود داره!!!!!

برنامه زبون باز کن چیه؟ایکنش میزاری واسم.خداخیرت بده.دخترم سه سالشه.نمیتونم گفتاردرمان فعلا ببرم.

اینه عزیزم امیدوارم مشکلت حل کنه

https://uupload.ir/files/uwpk_inshot_۲۰۲۱۰۳۳۰_۰۹۰۷۱۴۸۰۳.jpg

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
برنامه زبون باز کن.  چه جالب اولین باره همچین موضوعی می شنوم!!!!  حتما نصب می کنم!!!

اینه عززیزم

https://uupload.ir/files/uwpk_inshot_۲۰۲۱۰۳۳۰_۰۹۰۷۱۴۸۰۳.jpg

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣