2777
2789
عنوان

عمل اسلیو معده

216 بازدید | 35 پست

هر کسی عمل اسلیو معده کرده بیاد بگه راضیه یا نه؟

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس

منم دوست دارم عملم کنن که کم بخورم 

80 کیلوام و همش می خورم 

شیرینی دانمارکی حدود پنجاه تا بود تو چهار روز خوردم 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا خوب نیس بیا واتساپ بهت چندتا اسکرینام بفرستم چندتاس اینجا نمیتونم ببین هیچی مهم تر از سلامتی نیس ،من دیدم کسایی که عمل کردن و دچار مشکلات معده رفلاکس شدن رفلاکسم سرطان میاره ،خود من عملی انجام ندادم اما دچار رفلاکسم که درمان نمیشه ..

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

یا صبر کنید اینجا بذارم عکسارو  با این روش کم کنید لطفا 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
خواهرم کرد راضی نیست البته مراعاتم نکردا

مگه کار خاصی باید انجام بده

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس
من نکردم ولی دو تا از دوستام کردن یکی راضیه یکی نه 

چرا ؟عوارض داشته یا لاغر نشده

اصلا خوب نیس بیا واتساپ بهت چندتا اسکرینام بفرستم چندتاس اینجا نمیتونم ببین هیچی مهم تر از سلامتی نی ...

وای نگو می‌خواد برم عمل

من عمل نکردم اما داییم چند سال پیش عمل کرد ، اوااایل خیییلی سختی کشید  هنوزم عوارضش هست هیچی ...

مثلا چی؟

من شوهرم میخواد عمل کنه نوشته هاتون خوندم ترسیدم واسش

فک کنم به دکتری که عمل می‌کنه خیلی مهمه