2777
2789

سلام دوستان خلاصه میگم.خانواده ی همسرم هیچ مشکلی بامن وخانواده م واین ازدواج نداشتن ولی یسری مسائل پیش اومد که بعد ازمحضر که دوسال پیش بود عقد کردیم دیگه ندیدمشون توهیچ مناسبتی حتی عروسیمون نیومدن ونمیدونن خونمون کجاست...فقط زنگ میزدن همسرم اونم فقط جواب مادرشو میداد تا کم کم دیگه باهاشون ارتباط گرفت حالا من باردارم ومادرش فهمیده الان میخواد ببینم شما بودید چیکارمیکردید

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چ مشکلی بوده حتی پسر از خونوادش دل کنده؟!عجب

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

نه هیچ دعوایی بینمون بوده نه تماسی هیییچی.یهو کنار کشیدن وبهمون کم محلی کردن.همسرم از سن خیلی کم خودش کارمیکرده حتی برای عروسی هم هزارتومن کمکش نکردن وهمسرم تومجردی،خیلی کمک حالشون بوده ومنی که دارم باهاش زندگی میکنم میدونم چقدر خوبه وذات خوب ومهربونی داره اصلا نمیدونم چرا اینجوری کردن باهامون کل فامیل وخانواده م عاشق همسرم هستن ولی خیلی دلش شکست ازرفتارای خانواده ش

داغه بچمو میزاشتم به دلشون

اخه من دلم نمیاد ازاین کارا کنم.خیلی قلبم شکسته حتی نمیتونم نفرین کنم ولی بانبودنشون وبی مهریشون کنار اومدم نمیخوام تاآخرعمرم ببینمشون 

همسرم بچه ی پنجمه دوتا برادر دیگه م داره برای نامزدیش کل خرجشو همسرم بهشون داده حتی توخرید ماشین کمک کرده اما بهش گفته بودن توهرچی پول داری بده به برادرت عروسی بگیره خودت بمون چندسال دیگه همسرمم قبول نکرد وگفت ما رفتیم خونه ی مردم حرف زدیم دختر مردم مسخره ی ما نیست ماقول دادیم وباید سرقولمون باشیم سراین موضوع قهرکردن وقطع رابطه ازچندماه پیش پشیمون شدن وهی زنگ میزنن حالا که فهمیدن باردارم دیگه بیشتر اما دلم خیلی شکسته خیلی روزای سختی داشتیم خیییلی حتی نمیدونن کجا زندگی میکنیم