2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست میاید کمک

210 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

امشب برا شام مهمون داریم مدوست همسرم با خانواده قراره بیان 

بعد همسرم از صب رفته بیرون و هنوز نیومده  

خیلی ازش ناراحتم که کمکم نکرده و منو با بچه کوچیک شیطون دست تنها گذاشت و رفت 

به نظرتون اومد چه برخوردی کنم که هم بحث و جدلی پیش نیاد هم ناراحتیمو بهش بفهمونم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا طوری برخورد نکن ک ناراحتی پیش بیاد. وقتی اومد معم لی ازش بپرس کجا بودی شاید دلیل موجهی داره بعدم با ناز بگو من خیلی خسته شدم برا پذیرایی و شام کشیدن کمکم کن. فقط بداخلاقی نکن ک زهرمار نشه تو دهنت. زحمت کشیدی خسته شدی از لحاظ روحی هم بهم بریزی دیگ بدتره

فعلا امشب کاری نکن  فردا ارطور خواستی سرش خراب شو

اصلا دوست ندارم مهمون متوجه بشه ناراحتم چون اولین باره میان خونمون و اصلا تا به حال ندیدمشون ولی متاسفانه آدم برون گرایی هستم و خیلی تابلو میشه از چهره م حتی اگه هیچی نگم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
اصلا طوری برخورد نکن ک ناراحتی پیش بیاد. وقتی اومد معم لی ازش بپرس کجا بودی شاید دلیل موجهی داره بعد ...

می‌دونم کجا رفته گف که کجا می‌ره رفته ایستگاه صلواتی محل برا جشن نیمه شعبان نمی‌دونم چای بسته بندی شده و ماسک و اینجور چیزا پخش میکنن

اولش برخورد بدی نداشته باش

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
 اصلا دوست ندارم مهمون متوجه بشه ناراحتم چون اولین باره میان خونمون و اصلا تا به حال ندیدمشون و ...

خیلی راحت واروم بگو من کلی کارداشتم کاش میموندی بهم کمک میکردی ازدستت ناراحت شدم،قضییه رو سخت ‌پیچیده نکن

عزیزم شما که زحمت و کشیدی،،ایشونم بانیت و اعتقاد برای خیر رفته،،نرفته الواتی،،به خودت و ایشون زهر نکن،،یکم ریلکس کن تو دهنت جابنداز که اتفاق مهمی نیفتاده فردا سر فرصت با ارامش صحبت کن بگو من دست تنها با بچه خیلی اذیت میشم وقتی مهمون میاد ،،لطفا دفعه بعد کمکم کن  ،، 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

عزیزم شما که زحمت و کشیدی،،ایشونم بانیت و اعتقاد برای خیر رفته،،نرفته الواتی،،به خودت و ایشون زهر نک ...

مرسی عزیزم چشم ان شاءالله همیشه برا مهمونی کمک می‌کنه این دفعه ناراحت بود ازم صب رفت خریدا رو کرد گذاشت خونه رف بیرون دیگه هنوزم نیومده

مرسی عزیزم چشم ان شاءالله همیشه برا مهمونی کمک می‌کنه این دفعه ناراحت بود ازم صب رفت خریدا رو کرد گذ ...

فدای تو خانم کدبانو،،،مردا خیلی متوجه این انتظارات نمیشن،،الان بهش بگی میگه مگه چی شده،،آروم باش،،سعی کن خوش بگدرونی،،وگلگی تو یدفعه وباعصبانیت نگو یخورده تعریف کن ازش بعد با لحن نرم بگو ولی من خیلی خسته شدم بچه هم اذیت میکرد کارم داشتم جای خالی شما خیلی منو اذیت کرد 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

فدای تو خانم کدبانو،،،مردا خیلی متوجه این انتظارات نمیشن،،الان بهش بگی میگه مگه چی شده،،آروم باش،،سع ...

خداروشکر به خیر گذشت آرامش خودمو حفظ کردم و آروم گله کردم از نبودش 

شوهرمم جلو مهمونا گف خانومم امروز همه کار رو دست تنها با بچه کرده ببخشید اگه ضعفی هست تقصیر منه که نبودم کمکش کنم