2777
2789
عنوان

دخترای گلم وقتی جایی میرید مهمونی حتما...

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 55 پست

آره اون که صد درصد ولی من اینجور مواقع این قد درد دارم که اصلا نمیتونم هیجا برم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
دقیقا . مدیر مدرسه ی ما هم میگه

دقیقا😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا همیشه پلاستیک هست توی سطل اشغال دستشویی  ولی مثلا میخوای دستمال بندازی تو سطل بعد میبین ...

خیلیییییی🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
اگر نوار بهداشتی استفاده شده منظورتونه کاملا حق باشماست  ولی نوار تمیز هیچ ایرادی نداره و یه س ...

من خیلی وقتا اینترنتی خریدم اقا اورد دم در تحویل‌داد هیچ خجالتیم نداره.نه اینکه خیلی بسته باشی به اقای خونه بگی بخره و پنهانش کنی خوبه نه انگشت بزنی تو خونو بچسبونی به پیشونی خوبه متعادل😁

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

میشه از این پد مسافرتیا خرید رل کرد پیچید تو جای خودش تازه روشونم چسب هست چسب چسبوندن و با اطمینان خاطر انداخت تو سطل آشغال حالا چه خونه خودمون چه جای دیگه

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
و همچنین پوشک بچه ها رو

دقیقن نمیدونم بعضیا چرا اینجورین اه

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
اگر نوار بهداشتی استفاده شده منظورتونه کاملا حق باشماست  ولی نوار تمیز هیچ ایرادی نداره و یه س ...

دقیقا نه موقع خرید و حمل نوار بهداشتی خجالت بکشیم نه اون قدر بی حیا باشیم که نوار بهداشتی کثیف رو همون طوری باز بندازیم تو سطل زباله

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

ولی به نظر من مدتهاست این مساله خیلی جاها عادی شده و خیلی جاها هم در حال عادی شدنه.خانم ها راحت از داروخانه یا سوپر مارکت خرید می کنن و تو سبد خریدشون یا موقع حساب کردن هست بدون پنهان کردن.

به هر حال طول می کشه تا جا بیفته

ولی من خودم هنوز نمی تونم از سوپر مارکت سرکوچه که من و خانواده ام رو کاملا میشناسه پد بهداشتی بخرم

ولی به نظر من مدتهاست این مساله خیلی جاها عادی شده و خیلی جاها هم در حال عادی شدنه.خانم ها ...

باعث خوشحالی نیست که شما هنوز از این موضوع خجلید 

من به شخصه تصمیم دارم که بابت اناتومی بدنم خجالت نکشم 

همونطور که برای بچه پوشک میخریم همونقدرم باید ریلکس برای خودمون نوار بهداشتی بخریم 

اگر با جشن پریود برای دختربچه ها مشکل داریم با جشن ختنه سورون هم مشکل داشته باشیم 

همونقد که بیماری خودمون رو عنوان میکنیم پریودمون رو هم عنوان کنیم 

همونطور که گفتم این موضوع خیلی بحث برانگیزه و تابوسازی زیادی شده راجبش 

به اندازه کافی زجر میکشیم تو این دوران دیگه زحر پنهون کردنش از عالمو ادم خیلی مسخرس

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
باعث خوشحالی نیست که شما هنوز از این موضوع خجلید  من به شخصه تصمیم دارم که بابت اناتومی بدنم خ ...

نگفتم خوشحالم! 

گفتم این قضیه داره کم کم جا می افته و من در این مرحله اش هستم 

من بر خلاف شما نمی تونم تصمیم بگیرم که مثلا از فردا صبح پاشم و رفتارم رو تغییر بدم.باید چیزی در وجودم کم کم نهادینه بشه.

کم کم که تو وجودم عادی بشه، عادی رفتار می کنم