2777
2789

سخته. فک نکنم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اوکی نمیشه

همزن برقی یَک بلای خاصی سرش در میاورد😉

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت میشه کاری بسی طاقت فرساست

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼
ای بابا حالا چکنم بدون همزن😔

از دوستی خانواده ای، همسایه صمیمی ای قرض بگیر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
با همزن برقی چطور ب خامه پف میدن که اونقد میاد بالا؟؟؟

عزیزم سفیده تخم مرغ باهمزن ایجوری پف میکنه

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊
عزیزم خامه قنادی رو میگم

متوجه نمیشم

هرخامه ای ک باشه چ قنادی ک خودت درس کنی

باسفیده تخم مرغه ک ایطوری پف میفته

متوجه نمیشم هرخامه ای ک باشه چ قنادی ک خودت درس کنی باسفیده تخم مرغه ک ایطوری پف میفته

فرضشو بکن خامه قنادی خریدم میخوام بزارم رو پودینگ چطوری بهش فرم بدم من نتونستم از من خراب شد

فرضشو بکن خامه قنادی خریدم میخوام بزارم رو پودینگ چطوری بهش فرم بدم من نتونستم از من خراب شد

چی شد؟شل شد؟

خامه قنادی مارکشم خوب باید باشه ها..

خیلیییی باید هم بزنی باهمزن برقی دورتند..خیلی

باید رد پره های همزن بمونه اخرش..

شنیدم میگن بزار فریزیخ کنه بعد بیارش بیرون ۵دقه قبل همزدن،اونموقع همبزن