2777
2789
عنوان

همتون ب لحظه بیاین

152 بازدید | 18 پست

کسی هست که ازدرس خوندن پشیمون باشه؟

یا کسی هست که از درس نخوندن پشیمون باشه؟

این حرفو قبول دارید اونایی که درس خوندن کجارو گرفتن  یانه؟

میخوام به کسی نشون بدم نظراتونو

ضعیف نیستم اما وقتی حرف تو میشود گریه امانم را میبرد،دلتنگتم آبجی💔                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس خوندن لازمه موفقیت نیست

فقط یه علاقه س یه انتخاب

هستن کسایی که بدون درس خوندن موفقن ب جایی رسیدن 

همینطور بالعکس

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

بسیار خوشحالم درس خوندم، بسیار ناراحتم که نشد تا مقاطع بالاتر بخونم، بسیار خوشحالم که درس میدم، خودم جایی از دنیا رو نگرفتم ولی توی این سالها کلی شاگرد تربیت کردم که یه روزی یه جای دنیا اسم کشورم رو سربلند میکنن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ی زمانی شاید مهم نبود الان هم افتخار بچه ادم میتونه باشه هم میخوای بری نون خشکی هم بشی باید مدرک داشته باشی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

والا من مخالف درس خوندن نیستم 

اتفاقا خیلی هم تاکید دارم 

ولی نظام آموزشی ایران شرایطی رو به همه تحمیل میکنه که همه زده میشن از درس 

اگه هم مدرکی میگیرن فقط به این خاطره که نمیخوان تلاش این همه سالشونو هدر بدن

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

بستگی داره ، من‌خواهرا و برادر دهه پنجاهیم با درس خوندن شاغل شدن و زندگی پر معنایی دارن ولی منو و خواهر دهه شصتی به نتیجه ای نرسیدیم و دانشگاه فقط اتلاف وقت بود ، البته از علم آموزی و یادگیری قطعا پشیمون‌نیستم ولی علم رو‌جای دیگه و تو کتابها هم میتونستم پیدا کنم و نیازی به این‌همه استرس و رفت و امد نبود 

شاید برا دهه هفتاد و هشتادیا شرایط متفاوت باشه