بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بسیار خوشحالم درس خوندم، بسیار ناراحتم که نشد تا مقاطع بالاتر بخونم، بسیار خوشحالم که درس میدم، خودم جایی از دنیا رو نگرفتم ولی توی این سالها کلی شاگرد تربیت کردم که یه روزی یه جای دنیا اسم کشورم رو سربلند میکنن
ی زمانی شاید مهم نبود الان هم افتخار بچه ادم میتونه باشه هم میخوای بری نون خشکی هم بشی باید مدرک داشته باشی
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
بستگی داره ، منخواهرا و برادر دهه پنجاهیم با درس خوندن شاغل شدن و زندگی پر معنایی دارن ولی منو و خواهر دهه شصتی به نتیجه ای نرسیدیم و دانشگاه فقط اتلاف وقت بود ، البته از علم آموزی و یادگیری قطعا پشیموننیستم ولی علم روجای دیگه و تو کتابها هم میتونستم پیدا کنم و نیازی به اینهمه استرس و رفت و امد نبود