2777
2789
عنوان

چطوری دختر دار شیم اخه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 35 پست
چقدر خوبه دختر دوست داری  الهی خدا بهت بده  من دیشب فهمیدم بچم دختره از دیشب تا حالا شوه ...

الهی عزیزممم

منم خانواده شوهرم‌ فهمیدن بچم پسره کلی باهام بد شدن ولی الان عاشقشن

اصن غصه نخور

دخنر نعمته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلش میادددد 🤒🤒🤒 حالا بزار دنیا بیاد یکی یدونه همشون میشه😍❤🌹

نمی دونم والا حتما دلش اومده دیگه 

حتی اگر بعدا پشیمونم بشه کارش یادم نمیره 

خیلی ناراحت شدم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

الهی عزیزممم منم خانواده شوهرم‌ فهمیدن بچم پسره کلی باهام بد شدن ولی الان عاشقشن اصن غصه نخور دخن ...

خودم که دوسش دارم 

ولی انتظار این برخورد رو نداشتم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

عزیزمم ب لین چیزا نیست اصلن ربطی ب سرکه و کلسیمو تخمک گداری نداره.

من بچه دومو رژیم گرفتم تخمک گداریمو رعایت کردم امپول زدم

جوش شیرین خودمو شستم .هر کاری بگی کردم هر کاری شوهرمو تقویت کردم

عزیزم تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته حالا تو هر کاری کن.

حتی اکه ای وی افم کنی اگه بگیره بدون خدا خواسته اگه ای وی ام نمیکردی بهت دختر میداد.اگه نخواد بده هر کاری کنی ای وی اف نمیگیره.

من بچه دومم دختر شد البته ی بلرداری شیمیایی داشتم ک حلقه ابوعلی سینا میگه ک اون پسر بوده.

من دختر عموم دو روز بعد پاک شدنش افدام کرد شوهرش رفت مسافرت فقطم ی بار اقدام کرد روز ۹ پریود باردار شد و پسر شد پس اینکه میگن حتمن باید روز تخمک گداری باشههمش چرته مبگن اسپرم پسر میمیره پس این چرا اینجوری شده دوس خودمم روز ۸ اقدام کرد ی بار بچش پسر شد.میگن خدا لخواد لهت میده خودتو درگیر نکن راحت اقدامتو کن

من میخوام بچم ۲ سالش شد سومیو بیارم ولی دیگه هیچ کاری نمیکنم اگه تو سرنوشتم پسر باشه خدا بهم میده

👩‍👧‍👧❤😍
عزیزمم ب لین چیزا نیست اصلن ربطی ب سرکه و کلسیمو تخمک گداری نداره. من بچه دومو رژیم گرفتم تخمک گدار ...

دقیقا همه حرفاتونم درسته باید خدا بخواد من هرکاری کردم که بچه دومم پسر بشه ولی نشد از رژیم و تخمک گذاری بگیر تا رعایت کردن خیلی چیزای دیگه خوردن چیزای مقوی حذف سردیجات و .......ولی الان دخترم تو دلمه خدارو شکر میکنم ایشالله سالم باشه خدا صلاح ندونسته پسر دارشم درسته چند روز اول بعد از سونو حالم خوب نبود ولی الان که فک میکنم دوتا دختر نعمته،فقط باید خدا بخاد من اینو تجربه کردم

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
نمی دونم والا حتما دلش اومده دیگه  حتی اگر بعدا پشیمونم بشه کارش یادم نمیره  خیلی ناراحت ...

عیبی نداره تو غصه نخور...🌹🌹🌹🌹

بهش بگو جای اینکه شکر کنی بچت سالمه

داری ناشکری میکنی😐😐😐

دیروز بیرون بودیم باشوهرم یه بچه مریض😓

روبروی داروخانه دیدم با باباش رفته بودن داروبگیرن

نمیدونم بچه چش بود اونو که دیدم حالم بد شد

اعصاب و روانم بهم ریخت ، چشاشم روبه بالا بود

اصلا از زندگی سیر شدم اونو اونجوری دیدم🤕

به شوهرت بگو ناشکری نکنی خدا قهرش میاد 😞

دقیقا همه حرفاتونم درسته باید خدا بخواد من هرکاری کردم که بچه دومم پسر بشه ولی نشد از رژیم و تخمک گذ ...

منم دقیقا حال و شرایط شمارو داشتم.پسر داشتن بدام ارزو شده بود فک میکردم خدا بهم میده خیلی دعا و ندر اسم محمد و کردم حلقه ابو علی سینا هم بچه دوممو پسر نشون میداد (خیلی بهش اعتقاد دارم و واس همه درس بوده)ولی حواسم نبود ک ی بارداری شیمیایی دارم و حلقه اونم نشون میده

وقتی سنو گفت دختره شوکه شدم جوری ک لباسمو یادم رفته بود پایین بدم.هیچ صدای ینمیشنیدم حرفا شوهرمو نمیفهمیدم ک بهم میگفت لباستو درس کن.اصن حالم انقد بد بود ک مبخواستم سکته کنم.تا چن دوز گریه میکردم و تو شوک بودم.همش ناشکری کردم.

ولی الان خوشحالم میگم دخترم خواهر دار شده خبلی خوبه ک تنها نیست الان میگم چقد من دختر دوس دارم به نی نی تو دلم عادت کردم.

حالا میخوام سومیم بیارم و این دفه اصلن ب جنسبت فک نمیکنم.اصلن.هر چب خدا لخواد میده من اگه خودکشبم کنم هر چی خودش لخواد میده تصمیم گرفتم بسپرم ب خودش ک اگه صلاحمه بهم بده اگه نیست ک بارم شکر

👩‍👧‍👧❤😍
عزیزم میشه تست ابن سینا رو دقیق برام توضیح بدی

عزیزم حلقه ازدواجو بگیر رو مچ دست چپت

اول حلقه میچرخه ک گدر زمانو نشون میده

بعدش خودش حرکت میکنه

اگه ____ انیطوری حرکت کرد یعنی چپو راست ک برات خط کشبدم  دختره اگه اینطوری  !  حرکت کرد یعنی بالا پایین رو دست پسره

بعدش باز میچرخه یعنی فاصله بچه اولو دوم باز اگه مث پاندول ساعت چپو راست رفت رو دستت دختره نشون میده

اگه بالا پایین رفت اینطوری  !   پسره

برا من بچه اولمو دختر نشون میده ک درسته دومیو  پسر ک بارداریم شیمیایی شد و دفع شد سومیم دختر ک تو شکممه.

برا هر کی گرفتم درس بود

👩‍👧‍👧❤😍
منم دقیقا حال و شرایط شمارو داشتم.پسر داشتن بدام ارزو شده بود فک میکردم خدا بهم میده خیلی دعا و ندر ...

من به سومی فکرم نمیکنم مگه پسر میخاد تاج رو سرم بذاره دوتا دخترام برام کافین دختر اولیم ماشالله از پسر هم زرنگتره قربونش برم

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.