2777
2789

بیست سه چهار روز گذشته هر روز حالم داره بدتر میشه

ببینید من دختر گیر بداخلاق  یا الکی قهر بکنی نیستم رابطمم با دو س پسرم کاملا جدی بود به قصد ازدواج؛ خانوادهامونم میدونستن و کلی برنامه ریزی کرده بودیم پس نگید ولش کن و بیخیال شو

حدود 24 روز پیش ی شب یهویی بهش گفتم تو واسه من وقت نمیزاری دوسم نداری(اصلا خودم موندم این حرفا چی بود من زدم)

نمیخوامت اونم هی داشت توضیح میداد و ابراز شرمندگی

ولش کن مردم از شوهرشون جدا میشن اینکه دوس پسری بیش نیست

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

خب

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی اون توضیح میداد منم بدتر لج کرده بودم گفتم حتما نازمو میکشه قدرمو بیشتر میدونه 

گفتم نمیخوامت و موفق باشی و تمام

سه چهار روز گذشت دیدم خبری ازش نشد

خودم مسیج دادم ک من میخواستم بهم نزدیکتر شیم

من دوست دارما ازین حرقا جواب نداد

هی اون توضیح میداد منم بدتر لج کرده بودم گفتم حتما نازمو میکشه قدرمو بیشتر میدونه  گفتم نمیخوا ...

فک میکنم دنبال بهانه بود😐

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
هی اون توضیح میداد منم بدتر لج کرده بودم گفتم حتما نازمو میکشه قدرمو بیشتر میدونه  گفتم نمیخوا ...

ببین کسی که دوست داشته باشه هر کاریم کنی نمیره حتی 1 روزم ازت بیخبر نمیمونه پس بدون دوست نداشته

منم بودم جوابتو نمیدادم خودت گفتی نمیخوایش و تنام بعد 3 روز نظرت عوض شد

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
دوباره من من پیام دادم زنگ زدم  بازم جواب نداد الان حدود بیست چهار روز قهر کرده من دارم دق می ...

تا شما باشید زیاد لوس نکنید خودتونو کار درستی کرده دمش گرم

مثل تاپیک قبلی که میگه زنگ زدم نامزدم خوابش میومد چون خابالو بود باهاش قهر میکنم.

اگه پسر بودم بلد بودم یه سری خانمارو ادب کنم زیادی رومخ نباشن