2777
2789
عنوان

همه فقط دارن توجیه میکنن😒😒

564 بازدید | 78 پست

واقعا میدونم دیگه مردم ازتو خونه موندن خسته شدن بچه ها پرخاشگر شدن وخیلیا افسرده ولی چراواقعا امسال بیشتریا بیخیال شدن هرکی رو میبینم داره خودشو توجیه میکنه مافقط ده نفریم میریم فلان جا وبرمیگردیم مامسافرت میریم ولی رعایت میکنیم عروسی که میخوایم بریم تعدادشون کمه چه میدونم جمعمون خونوادگیه کسی نیست😐

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌

شور نزن

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 

خب انگار قبلا جمعمون خونوداگی نبود یا مثلا تولدا ۵۰۰نفربودن.میرن خونه ی هم بعد میگن واقعا مردم باید رعایت کنن خیلی اوضاع داره بد میشه نظر کارشناسانه هم بهم میدن😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره محدودیت نتیجه ای جز این نداره  حیف نمیتونم حرف بزنم🤐

آخه آدم خودش باید فکر کنه ببینه چی درسته میدونم محدودیت بده.چرانمیتونی حرف بزنی👀

خب ناراحت میشم😞اونایی که قربانی میشن گناه دارن درضمن من شیرازیارو خیلی دوست دارم😍

شیرازیا هم شمارو خیلی دوست داااارن😁🙌😘😘

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 

ببین یاته پارسال این موقع اینقدر ترسونده بودن که جرات نداشتیم بریم نونوایی

خوب با گذشت زمان دیدیم مهمونی گرفتیم و الوده نشدیم عروسی رفتیم و الوده نشدیم و...... خوب به مرور بی اهمیت شدیم و اینقدر دروغ شنیدیم که اصلا ذره ای حرف مسولین رو باور نمیکنیم

اینکه خودم رو گفتم چون کسی ناراحت نشه وگرنه من خودم هنوزم صد عفونی میکنم و مسافرت و مهمونی نمیرم