2777
2789
عنوان

کسی هست کرم پودر دائم زده باشه؟

1449 بازدید | 29 پست

اگر خودتون یا اطرافیانتون کسی هست میشه بگبد چطور شده 

کلا خوبه یا بد ؟ 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

این دیگه چیه!!!!!؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا با کاربری قبلیم خونده بودم همینجا یکی از کاربرا میگفت خواهرشوهرش زده اول خیلی خوب بوده بعد چندین ماه صورتش پر از رنگدانه و لکه لکه و کدر شده

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
این دیگه چیه!!!!!؟

یک روشی هستش که برای هشت الی ده ماه صورتو مثل کرم پودر پوشش میده رنگشو روشن میکنه 

شنیدم برا سیاهی آرنج و گوزک پا هم میزنن

یک روشی هستش که برای هشت الی ده ماه صورتو مثل کرم پودر پوشش میده رنگشو روشن میکنه  شنیدم برا س ...

الله اکبر از پیشترفت علم!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
هزینش چقدره عمله؟😐

نه مثل همین تاتو هستش هر جلسه فک کنم چهارصد اینا باشه