2789
عنوان

کی اینجا کورده🤗😬

175 بازدید | 25 پست

میشه معنی اینارو بگید

😐😐😐😐

وسه بوره ی تراکتوررومانی
.

.
مال مردمه دمو پلو جمو بکه☺️
ا#  _پیاوه‌که

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میگه مال مردمه دمو دزگاشو جم کن

دزگا😂😐

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
سلام خواهرگلم عیدتون مبارک من کوردم

برادر/خواهر عید شمام مبارک

صداش مثل تراکتور رومانی هست ،واسه مردمه لب ولوچه تو جمع کن،اخریش دومعنی داره بستگی داره توی چه جمله ایی بکار بره پیا بعضی کوردها به مرد میگن،پیاوکه پیداش کن

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

ممنون ازهمگیتووون

صداش مثل تراکتور رومانی هست ،واسه مردمه لب ولوچه تو جمع کن،اخریش دومعنی داره بستگی داره توی چه جمله ...

ممنون

مثه تراکتور رمانی میمونه

مال مردمه دهنتو ببند حرف دهنتو بفهم

پیاوکه به مردا میگن 

لاکچری ینی دختروپسرت تولدشون یکی باشه                  96/7/8                                                                   99/7/8