2777
2789
عنوان

سفر با نیت شمال قربه الی الله

152 بازدید | 21 پست

📣اطلاعیه مهم روز نیمه شعبان قم

🚌تور گردشگری شمال در ایام نوروز

👌آغاز سفر دسته جمعی میلیونی از حرم حضرت معصومه سلام الله علیها تا مسجد جمکران بمناسبت گردشگری در نیمه شعبان نوروز ۱۴۰۰

پس از رسیدن گردشگران نوروزی نیمه شعبان، از آن مکان مقدس، سفر به مازندران و گیلان و گلستان آغاز میشود تا ستاد ملی کرونا و خانم‌مینو محرز و دکتر مرندی و قدیر و زالی و...دلگیر نشوند.

⏰ساعت تجمع ۹ صبح از اول میدان معلم .

با توجه به ممنوعیت سفر زیارتی جمکران در روز نیمه شعبان، و آزادی گردشگری ایران، حتما نیت گردشگری شمال بفرمایید که مسؤلیت شرعی متوجه شما نباشد.

✍با تشکر ستاد گردشگری ایام کرونا هراسی استان قم و حومه

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

ماشاالله همه جا ازاده کیش و قشم و شیراز و اصفهان و شمال و......فقط یه قم اونم سالی یه بار نیمه شعبانه باید بسته باشه ....کرونا فقط تو قم هست....ترکیه و انتالیا و...نیست

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

ینی چی🙁

ببین فقد نبیم بیاید شمال آ

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی🙁 ببین فقد نبیم بیاید شمال آ

شمال کجا بود ...داره تیکه میندازه میگه شمال و بقیه ی شهرا ازاده بعد زورشون به قم میرسه...فقط زمان معنویات یاد کرونا میفتن

تا جاییکه من شیرازیم پلاک غیر ۶۳و۹۳تو شیراز نیست حالا اسم شیراز از کجا اومده نمیدونم...بعدشم کرونا همه جا هست هم مکان زیارتی ک تجمع خیلی زیاده هم جاهای تفریحی فرقی نداره هنوز بعد یک سال و خورده ای جنگ سر تفریح و زیارته😐😐

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بابا اونی که شعور داره میشینه تو خونه اش وگرنه مقصد مهم فرقی نداره ولی اینکه جمکران رو تعطیل کردن چون نیمه شعبان یه عده زیاد میخوان برن زیارت یه ازدحام وحشتناک تو فضای سرپوشیده هست 

belfijoon هستم                                                                 
تا جاییکه من شیرازیم پلاک غیر ۶۳و۹۳تو شیراز نیست حالا اسم شیراز از کجا اومده نمیدونم...بعدشم کرونا ه ...

اخه ستاد کرونا همیشه خوابه تا به مناسبت مذهبی میشه یهو بیدار میشه....حرف ما اینه که همیشه مراقب باشه نه فقط برا مراسمای مذهبی

فقط مکان های زیارتی سرپوشیدس🤔

پاساژا و مراکز تفریحی و....ضدکروناس