2777
2789
عنوان

غربالگری سه ماهه اول بارداری!!!

112 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من امروز غربالگری اولمو انجام دادم و طبق غربالگری امروز 12 هفته 6 روزه باردارم و هرجا رفتم برای آزمایش،به خاطر تعطیلی ها کلا همشون تعطیل بودن... و چهاردهم باز میکنن... من حالا چیکار کنم؟؟ خیلی نگرانم و استرس دارم که این فاصله نکنه زیاد باشه و جواب آزمایشمو درست نشون نده... 

دوستانی که اطلاعاتشون زیاده بیاید بهم کمک کنید لطفاااا.. ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانای شهریور یا مهر ۱۴۰۰ گروه واتساپ زدم برا سوالا و تبادل نظراتمون هر کی دوس داره درخواست بدع ...

چند تا عضو داره؟چجوری مطمئن میشی که طرف مرد نیست؟🤕🤕🤕 خواهرم دوست داره بیاد تو گروه ولی می‌ترسه

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
بازن ها من ۵ شنبه رفتم

نه بابا هیچ کدومشون باز نبودن من ساکن کرجم کل آزمایشگاها بسته بودن... عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن شمارمو بدم منم وارد گروهتون کنید

چند تا عضو داره؟چجوری مطمئن میشی که طرف مرد نیست؟🤕🤕🤕 خواهرم دوست داره بیاد تو گروه ولی می‌ترسه

تاپیکارو نگا میکنم امروز شرو گروهو زوم فعلا ۹ نفریم بعدا از همه وییس میگیرم

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
باشه گلم مطمئنی من شهرستان همه جا بازه

اره همه حارو رفتیم با همسرم همه جا بسته بودن اکثرا یه کاغذم زدن رو درشون که از 14 بازن.. نمیدونم چیکار کنم! فرداهم که کلا تعطیلاته

واقعا شما مطمنید؟؟ اخه میگن تا اخر هفته 13 باید بدی برای غربالگری اول

مگه آزمايشش همون سندروم دان نيست؟

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
اره همه حارو رفتیم با همسرم همه جا بسته بودن اکثرا یه کاغذم زدن رو درشون که از 14 بازن.. نمیدونم چیک ...

اها ببخشيد آزمايشش همون روز رفتم دادم 

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
اره همه حارو رفتیم با همسرم همه جا بسته بودن اکثرا یه کاغذم زدن رو درشون که از 14 بازن.. نمیدونم چیک ...

چهارشنبه برو پیش دکتر بهش بگو ببین چی میگه

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩