2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید بری پزشکی قانونی

گواهی بگیری بری شکایت کنی ازش

شاید بتونی حتی طلاقم بگیری

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
فردا برو کلانتری افسر کشیک دارن پزشکی قانونی هم پزشک کشیک داره کاراتو انجام میدن ولی چون پدرشون هست ...

منظورت آینه که نهایت هیچکارش نمیکنن میگن خوب کردی چون پدرشی

قبل ازهرچیزی به بچه‌هات تفهیم کن بتونن توهردادگاهی باشجاعت بگن کارباباشون بوده.موردمشابه دیدم که چون بچه‌هادلیل دیگه ای اوردن وبهرشکلی امکان اثبات جرم نبوده طرف تبرئه شده

فردا برو کلانتری افسر کشیک دارن پزشکی قانونی هم پزشک کشیک داره کاراتو انجام میدن ولی چون پدرشون هست ...

نمیگن پدرش صلاحیت نگه داری بچه نداره حضانت بچه هارو به من بدهند اگه خواستم جدا بشم

منظورت آینه که نهایت هیچکارش نمیکنن میگن خوب کردی چون پدرشی

نمیگن خوب کردی...احتمالا میفرستن مشاوره و یه مقدارم جریمه

بچه هات میگن که کار پدرشون بوده؟شاهد داری؟چون ممکنه بچه ها از ترس پدرشون یا تهدیدش چیزی نگن

سلام

برید کلانتری معرفی به پزشکی قانونی بگیریذ اگه بهتون ندادن برید دادسرا پیش معاون ارجاع دستورشو بگیرید ببرید کلانتری

همه این سه نهاد که گفتم روزای تعطیل افسر یا مامور و دادیار کشیک دارن

بعد هم نامه پزشکی قانونی رو ببرید واسه دفاتر خدمات قضایی

همسرتون دو تا عنوان مجرمانه دارن: کودک‌آزاری‌ که هم طبق قانون حمایت از کودکان و نوجوانان که سال ۱۳۸۴ تصویب شده

و ایراد ضرب و جرح عمدی

قبل ازهرچیزی به بچه‌هات تفهیم کن بتونن توهردادگاهی باشجاعت بگن کارباباشون بوده.موردمشابه دیدم که چون ...

الان نمیخام کار خاصی بکنم فقط میخام مدرک انجام این کارشو دستم داشته باشم که درصورت تکرار اقدام کنم میشه بگی چیکارکنم الان